bez skidanja dekla si to mijenjao, samo si skinuo podnicu
aj napisi nam manual kako to uraditi .. da mi skratis posao oko odvijanja i zatezanja dekla..
inace dobar setup, ali za to trebas odviti onaj termostat na cyl
daj jbt, ako si sve to radio, onda bi trebao i ove sitnice moci, najvise sam ti ovo prije rekao jer si sam izvalio da si vise lezaja i radilica (rotora ) zamijenio nego pola foruma zajedno.., ono, na tomosu isti k, na elektromotoru malo drugacije, ali nikakav problem nije ni to. cak je na njemu lakse...
HVALITE ME USTA MOJA, KADA DRUGI NECE ...
radis sve perfektno, odakle ti onda provala da je termostat onaj sarafic za odzracivanje i pitas ima li jos koji... , prvo zelis biti 100% siguran u ono sto radis, pa onda to uraditi, skinuo si donje crijevo vjerojatno sa vodene, i skuzio da antiFRIZ ne ide... meni se cini da nisi bio siguran u ono sto radis,
ako se zelis svadjati... samo cu iz tvojih tekstova vaditi tvoje provale.. jer doletis na forum, 3 teme otvoris za pomoc, 5 dana ti ljudi govore savjete, valjda si nesto od toga skuzio, i nakon 2 sata vec se kur**s po tehnici i pametujes nesto... ako si sve to radio sto kazes, ne vidim nekakvi problem onda...
takvih je u zadnje vrijeme ogromno na forumu, potpuni padobranci koji su svu pamet svijeta pokupili...
Do citanja