Općenito > Propisi

Kupnja skutera od tvrtke?

<< < (2/4) > >>

divljakusa:

--- Citat: marracc - 03 Rujan, 2010, 18:43:26 ---Ok. Neznam dal ovo kaj znaci: motor je dobio poznanik (na poklon), pa ga je poznanik meni prodao, medjutim u papirima pise ime tvrtke. Sad ja neznam dal se to moze kak ti kazes, al nadam se da moze. Dal bi moglo prek darovnog ugovora, jer ja te nove na racunu nebi platio tvrtci, o tome se radi....

--- Kraj citata ---
Jel on ima neki ugovor....o kupoprodaji, darovni???

marracc:
Ne, nema nista, mislili smo to odmah na mene stavit, al neznamo kojim postupkom, dal se uopce moze napravit kupoprodajni, neznamo kak da prenesemo motor na mene, a nezna ni taj covjek ciji je bio (njegova firma)

marracc:
Mi smo mislili darovni napravit izmedju te firme i mene, da oni meni daruju skuter kakti

divljakusa:

--- Citat: marracc - 03 Rujan, 2010, 19:04:16 ---Ne, nema nista, mislili smo to odmah na mene stavit, al neznamo kojim postupkom, dal se uopce moze napravit kupoprodajni, neznamo kak da prenesemo motor na mene, a nezna ni taj covjek ciji je bio (njegova firma)

--- Kraj citata ---
Ja sam ne kužim kako je on dobio skuter od firme na poklon, i kako da on onda prenese ga na sebe, neke papire je morao dobit. Ako nema ništa, vlasništvo skuta je firma i ona mora izdat račun ili da ti ga ta firma pokloni, iak neznam dal je to moguće.

marracc:
Vlasniku firme motor vise netreba, pa ga je poklonio susjedu na principu "evo ti", i dao mu je knjizicu vozila u kojoj se kao vlasnik vodi ta firma, motor je odjavljen, nema tablicu. Onda sam ja doso i sazno da ga susjed prodaje, i ja reeko uzet cu ga. I sad bi ja stavio motor na sebe, da ga mogu registrirat i vozit normalno, samo neznam kojim postupkom bi to trebao napravit. Dal ga firma pise ko otpis onda, ili kaj, ja nemam pojma. Svaki savjet je dobrodoso!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju