Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

kako poboljsati start?

<< < (5/6) > >>

3alfa3:
skut od 3000kn....

Kakve su to kocnice, gume, rama.... To ne vozis nego to vozi tebe. Srecom, ne ide brze od 50-60

Edy46:
alfa  :laughing7: :laughing7:  :toothy12: :toothy12:...kkihalic nemoj reci 2 puta ja iman gileru runner 2004 god. i ponosan san vlasnik vec punih 6 godina niti jednom nije crklo ni klip ni cilindar nista da je bija veci kvar maksimalno 500 kn najveci kvar,talijanac je talijanac...a sta je reka alfa to vozi tebe a ne ti motor jer isplativije je dat 6000 kn za polovnog talijanca nego novog kineza  :headbang: :headbang:

Zverka_Baotian:
jer mi može netko reć kako da skinem BLOKADU na BAOTIANU ?

Edy46:
imas sajbu na variomatu i na auspuhu ja mislim flancu baren kod novijih sam vidia  :icon_scratch: :icon_scratch:

road_runner:

--- Citat: Zverka_Baotian - 14 Studeni, 2010, 13:10:23 ---jer mi može netko reć kako da skinem BLOKADU na BAOTIANU ?

--- Kraj citata ---
Ima već mali milionček tema o tome...u gornjem desnom čošku je search...probajte to koristiti   :icon_thumright:

--- Citat: Edy46 - 14 Studeni, 2010, 13:16:05 ---imas sajbu na variomatu i na auspuhu ja mislim flancu baren kod novijih sam vidia  :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
+ šaraf na fergazeru i pick-up u deklu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju