Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
kako poboljsati start?
luter:
a ma,kako ko gleda,ja sam svoj prodao za 1000kn samo da ga se rijesim. da je skut od 125 ili vise 4t onda jos ajde,ali 50ccm i 4t po meni nema smisla,i sa kitom i tim ulaganjima neisplativo i dalje,ali svako svoj zivot kroji.ja svakome sa tim kinezima zelim puno srece,jer ce vecini nazalost trebati posto je dobrih kineza za sada jako jako malo i tesko je naletiti na dobar,a sto se kilometraze tice,ako je 4t kinez uredu e to je onda neunistivo za razliku od 2t.
JogFromYamaha:
a cuj nemoj o 4t neunistivo 4t masine su vrlo lako unistive i drze cak manje od 2t
jer nebres sklepat vjecni motor za 3000kn i amen
animatrix:
moze on trajati dok radi na predvidjenim okretajima na kojima je trosenje minimalno. moji frendovi su u 10ak tisuca kilometara sahranili nekoliko cilindara, vecinom svojom greskom, a kad gledas okolo dede sto se vozaju, po 20ak tisuca kilometara skuteri imaju i rade...
kkihalic:
4 takta su puno izdržljiviji...mašina može više prijeći jer se manje troši...2t se deru i prije mašina odlazi...baotian možeš vozit 5tk sa minimalnim ulaganjem...samo je i mali i nejde...ali par sitnica i leti..
animatrix:
svakih 5 tisuca prestelat ventile i vozi dalje. problem je jos i u zavrsnoj obradi svega u motoru, polutke idu u osmicu i trose remen, frend je mijenjao nekidan remen koji je presao mozda 3000km.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju