Ostalo > Svijet računala i mobitela

I phone

<< < (2/10) > >>

libje:
ima ti u bosni lik što prodaje kineske kopije mobitela, većinom nokia....ima i iphone i košta ona starija verzija 240 KM (oko 900 kn), i novija verzija 260 KM (~1000kn)...
ugl frend kupio kod njega i još je sve 5....jedina razlika u odnosu na orginal je to što ima neku slabu kameru , ali zato kopija prima 2 kartice..
sve u svemu odlično je prošao s tom kupovinom..
ako uspijem naći link od bloga na kojem je ponuda dam ti---

junior:

--- Citat: ChRiStIaN - 02 Rujan, 2010, 14:46:08 ---moj na prodaju kad dođe iphone 4 :)

--- Kraj citata ---

moj takodjer...

Jump33r:

--- Citat: libje - 02 Rujan, 2010, 14:46:43 ---ima ti u bosni lik što prodaje kineske kopije mobitela, većinom nokia....ima i iphone i košta ona starija verzija 240 KM (oko 900 kn), i novija verzija 260 KM (~1000kn)...
ugl frend kupio kod njega i još je sve 5....jedina razlika u odnosu na orginal je to što ima neku slabu kameru , ali zato kopija prima 2 kartice..

--- Kraj citata ---

Ma znan za te kopije ne zanimaju me..  :icon_biggrin:

Jump33r:

--- Citat: ChRiStIaN - 02 Rujan, 2010, 14:46:08 ---moj na prodaju kad dođe iphone 4 :)

--- Kraj citata ---

Koji model i koliko para..  :icon_biggrin:

NeoDJW:

--- Citat: libje - 02 Rujan, 2010, 14:46:43 ---ima ti u bosni lik što prodaje kineske kopije mobitela, većinom nokia....ima i iphone i košta ona starija verzija 240 KM (oko 900 kn), i novija verzija 260 KM (~1000kn)...

--- Kraj citata ---

jedina razlika je sto ima slabiju kameru, slabiji procesor, manje rama, neki xxx operativni sustav, baterija traje upola manje, kuciste je od plastike za autice i tak, sve u svemu nije velika razlika ! PA HALOOOO svi bi onda te odvratne kineske kopije furali... btw. ti mobiteli kostaju 200-300kn....

Edit by mod: Bez vrijeđanja molim.  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju