Ostalo > Svijet računala i mobitela

I phone

<< < (3/10) > >>

formoz:

--- Citat: junior - 02 Rujan, 2010, 15:06:08 ---moj takodjer...

--- Kraj citata ---

iphone 4 ima gresku neku, neznam sad tocno koju, svi su povuceni iz prodaje, uopce ne lici na ove dosadasnje iphone

NeoDJW:
kad se drzi u lijevoj ruci nema signala !

libje:

--- Citat: NeoDJW - 02 Rujan, 2010, 16:28:55 ---jedina razlika je sto ima slabiju kameru, slabiji procesor, manje rama, neki xxx operativni sustav, baterija traje upola manje, kuciste je od plastike za autice i tak, sve u svemu nije velika razlika ! PA HALOOOO svi bi onda te odvratne kineske kopije furali... btw. ti mobiteli kostaju 200-300kn.... gluposti pricas cak granicis s blagom retardacijom

--- Kraj citata ---
JA ČOVJEKU NISAM NIŠTA PONUDIO NEGO SAM SAMO REKAO SVOJE SAZNANJE POŠTO JE NAVEO DA TRAŽI NEŠTO NA CRNO I SL..al ok..
nisam tu sad htio iznositi disertaciju na temu kopija iphonea nego sam mu rekao samo osnovnu razliku između kopije u originala, ato što se ti imaš potrebu malo praviti pametan je sasvim uredu za pubertetliju... :sad3:
i da...konstatacija da graničim s blagom retardacijom...u najmanju ruku zanimljivo...

Jump33r:

--- Citat: NeoDJW - 02 Rujan, 2010, 20:17:17 ---kad se drzi u lijevoj ruci nema signala !

--- Kraj citata ---

Nije da nema signala skroz,nego koliko san svatija signal je samo malo losiji..  :icon_thumright:

x-plorer:
koliko ja znam pregrijava se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju