1.Servis najbolje da sam radiš,uštedit ćeš dosta novaca-da,mijenjaj filter zraka-skines airbox,otvoriš ga i promijeniš filter,tj. staviš novi
-filter benzina bi isto bilo ok promijeniti,to nije neki teski poso
-ako već radiš servis stavi onda i novu svijećicu
-promijeni ulje u getribi-trebalo bi biti objašnjeno u user manualu kako se to radi
-remen se ne gleda po vizualnom stanju,nego po debljini...i s obzitom da imaš TT-a stavi Kelvar remen (malossi kelvar,ili neki drugi),remen bi se trebao mijenjati odprilikesvakih 5000-6000 km inače gubiš performanse
-ulje bi isto trebao promijeniti,ja sam to radio uz pomoć jednog člana foruma,tj. on je odradio veći dio posla tako da ti nemogu pomoći,potraži malo na youtubu
-za rolice pogledaj dal su okrugle,ako nisu mijenjaj ih...makar bi ti preporučio da ih promijeniš i onda si miran
-na tvom mjestu bi promijenio/prekontrolirao karike,ali to je već dosta teži posao
najbolje da nađeš nekog da ti ih promijeni
-još bi bilo ok zategnut šarafe od vilica i amortizera,kao i sve druge šarafe,to stavrno nije teško
2.Skuter slabije ide zbog potrosenog remena,to sam ti već rekao gore
-to je ok,najbolje ju je samo malo oprat u benzinu
-više buči zato šta ti je izgorila vuna u prigušivaću auspuha,otvori se prigušivać i stavi se nova vuna
-već sam ti odg za rolice,nemoraju bit baš malossi makar su malossi jako kvalitetne,glavno da je ista dimenzija rolica...za težinu pogledaj po forumu,u Garažii Skuter projektima,možda je neko imao isti set up pa kopiraš njegov set up prijenosa
-neznam kolko treba bit,ali skuter nebi trebao ići slabije zbog akumulatora
-s "boljim" uljem(TTS) skuter će ići samo slabije zato šta će ti se nakupit taloga od ne izgorenog ulja pa auspuhu i cilindru,pa će ti se zaštopat....to ulje(full sintetika) je "predobro",baš zato je loše
,treba ti polusintetičko,sljedeći put trazi neko polusintetićko ulje
-to neznam...ali jednu stvar nisi napravio,bar mi se čini nisi
naštelao fergazer,mozaš to srediti da ti skuter ne zariba...daj nekom ko se kuži u štelanje
i bilo bi dobro očistiti karb
4.postoji normalan način,kompresorom
e da,moraš naštelati i fergazer i prijenos!!!
neznam,probaj nać okolne tunere,