Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Keeway Matrix - Madness

<< < (8/10) > >>

mmario73:
poslednji dan sam Matrix-u dao ponovo vode, jer se kod mene opet zaprljao... Petak je Madness reče da će stići do 12h, odlučio sam ipak izmeniti glavnu diznu na 130 i ako je 128 dala mnogo dobre rezlutate, prvo je što želim biti siguran da će mašina biti uvek dovoljno podmazana, a drugo što dolazi hladnije vreme, pa ako zatreba može da se vrati 128 u početak sledeće sezone...  ima celo pakovanje na raspolaganju...

nešto pre 12h mi Madness javlja da nije u mogućnosti da dođe po motor i da ga ako ne rešimo drugačije šaljem kurirskim službama....

ahh imam celo popodne na raspolaganju, jednostavno ne mogu da ga gledam ovako, izrada undertail-a je izvisila, pa će to nekom drugom prilikom biti odrađeno... reših da probam da izmenjam ovaj amortizer koji nije u meri a originalni je odavno zaškripeo, za keeway-a ide 210mm ili možda nešto duži, uzeo sam svoj sa devetke da probam i gle...

datumi slika 20.10.2010.

ljudi bi rekli ko budali šamar... ali kako sad tablicu montirati... keeway nema ama baš nikakav nosač niti undertail fabrički pa da se na njega prišrafi... znajući da Madness ima tanjir za picu od tablice, to je popularan naziv odlučio sam da ipak odradim nosač...

u pitanju je pljosnati čelični flah 20x4mm

i nosač deklaracija i sertifikata, savršeno odgovara, dobar je to čelični lim, a još bolje zavaren

i tablica malo pod uglom da se može bolje pročitati oznaka

to je to motor ima još neku fotku od mene, i matricu naravno

kraj je ipak usledio u večernjim satima kada smo se odlučili za još jedan test

iii najbolji test vozač, sve rekorde postavlja 107Kmh pravih , identičnih GPS-u na 12500 RPM-a.... tnx Danijele

imam i ja jednu fotku deluje mi maleni, sve vreme sam se borio sa kolenima...

toliko od mene, mašinu je potrebno izuzetno maziti i paziti, ponajviše od temperature jer je AC, što sam mogao dobiti iz ovog PRC mina bloka dobio sam.. priznaću da sam se pomalo umorio, mada do zadnjeg trenutka nisam gubio nadu i veru da od njega može biti prava turpija, preostaje da se doteraju finese tipa ako ne legne prednja kočnica kako valja da se rekalibrira pozicija disk-a, i da se bolje zadihtuje taj Коso...

Subota je dan kada smo spakovali Matrix-a u pick-up i odneli ga za Šabac

Madness neka je sa srećom, čuvaj ga...

pajo:
još jednom :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
šta reči slike,tebele i detaljan opis sve govori.madness kako mario kaže čuvaj ga i uživaj u  :skuter:

walkay:
Nemam sta reci, vidi se tko je pravi majstor! Svaka cast!  :notworthy:

cameosb:
ovo se ne treba komentirati, samo gledati i diviti se

pralas:
jos ne vjerujem,stvarno svaka ti cast :notworthy:
nezz sta da kazem osim :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju