Tehnički kutak > Blokade

Xplorer Scorpio blokada

<< < (9/18) > >>

JogFromYamaha:
gle ne mislim da je neispravan nego rastelan do daske
70 je  puno premalo za skuter od 125
ne mislim da je neispravan samo mislim na to da je totalno rastelan kaj se tice ventila i premalih dizna te preteskih utega
sestra mi vozi 125cc yamahu  koju sam kupio prije par godina i cudo rasturi tvoj skuter i u ubrzanju i u maksimalnoj brzini koja je 112 po gps-u
kaj se tice tih kineskih slagal sam matrixa 125 i one jinlun kineze i svaki je isao 90-95 i imao puno bolje ubrzanje nakon promjene tih sitica
dizne svjecica i utezi skupa to je oko 100kn materijala i nisu neke pare a skut se preporodi.
kaj se tice ventila to treba postelat obavezno na 1000km

tkala.rider:
Znaci ako se promjene te sitnice skuter bi trebo ic osjetno bolje....

JogFromYamaha:
ako ti nejde 90 je neispravan nakon tih modifikacija
jer tim 125cc batinama je tolko ograniceno sve prek tih fus djelova
da uspiju unistit dobar motor koji inace moze ici jako fino dok ga se ustela

samo pazi da ti to slaze netko ko zna kaj radi a ne neko ko ima servis i misli da nekaj zna

tkala.rider:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Studeni, 2010, 15:44:55 ---ako ti nejde 90 je neispravan nakon tih modifikacija
jer tim 125cc batinama je tolko ograniceno sve prek tih fus djelova
da uspiju unistit dobar motor koji inace moze ici jako fino dok ga se ustela

samo pazi da ti to slaze netko ko zna kaj radi a ne neko ko ima servis i misli da nekaj zna

--- Kraj citata ---

za to slaganje sam mislio pitat gumia jer sam cuo da se on jako dobro razumije u te stvari....a i ima jos vremena do proljeca tako da cu jos sve dobro isplanirat.....

ivanm:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Studeni, 2010, 10:15:03 ---postelaj te ventile na ulazni 0.12 izlazni 0.32

--- Kraj citata ---
gdje nać takve špijune?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju