Tehnički kutak > Blokade

Xplorer Scorpio blokada

<< < (8/18) > >>

tkala.rider:
...evo ljudi da vam se malo javim.....razgovaro sam s pralasom i odlucio sam da cu odmah na proljece cim zatopli sredit taj auspuh, stavit lakse rolice i vidjet dali se jos sta moze napravit da ide bolje ali da sveukupno nekosta vise od 1000kn..... :notworthy: :notworthy: :nono: :headbang:

JogFromYamaha:
slusaj iz vlastitog ikustva ti mogu reci da kinazi vole muljat gluposti i zahebu s time cijeli skuter
stavi mu gram i pol do dva lakse utege, stavi mu vece dizne jer kinezi obozavaju stavit najmanju mogucu dizni da skuter radi na rubu davljenja s zrakom te cekaj prvih 1000km i onda postelaj te ventile na ulazni 0.12 izlazni 0.32 pa bu mali i isao kak bi i trebao. Ovo kak sad ide je ko krepana svinja

tkala.rider:
evo cim zatopli malo na proljece odmah ga vozim majstoru... :notworthy: :notworthy:

JogFromYamaha:
125cc skuter mora ici minimum 90-95 ako je ispravan
kaj se tice dizna to je unutra najcesce kopija keihin cvk fergazera te i njegove dizne paseju te su lako dobavljive

i investiraj u ngk svjecicu koja je puno bolja od te kineske kaj nutra srafe

tkala.rider:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Studeni, 2010, 10:59:29 ---125cc skuter mora ici minimum 90-95 ako je ispravan
kaj se tice dizna to je unutra najcesce kopija keihin cvk fergazera te i njegove dizne paseju te su lako dobavljive

i investiraj u ngk svjecicu koja je puno bolja od te kineske kaj nutra srafe

--- Kraj citata ---

a jel ti mislis da moj skuter nije ispravan...... ??? ??? ??? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju