Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
s obzirom da sam u kini imao priliku probat hibridni skuter , tko zna sta ce prvo doci uglavnom radio je na struju do 20km/h , a nakon toga se pali 4t masina
to ima sigurno,samo ne možda preko remena.......barem ovi skuplji e-bajkovi imaju funkciju da se jedan dio puni sam,ali energija je jednostavno takva da mora bit gubitaka....
teslina faca u obliku duha....
radio bi mi na struju punih pola sekunde
ako dođu e skuteri na pumpe ce pocet stavljat štekere i to dobro naplacivat, nema đabe ni u stare babe!!jedina dobra stvar sta nema zvuka je da ce se moc lakše zbibat pandurima ja se ne micem od benzine, nafte, plina i ulja od pomfrija
moze pomoc, da li je puno 20 000km za jamahu il apriliu, kupio bih polovni a nezz koliko moze prec
evo od prijatelja i kolege s ms foruma,ima 28tkm...ovo ljeto će stavit kit i skuter je strava..inače srka
stavit će kit ali će promjenit radilicu i ležaje minimalno......i kaj onda tu opet ima 28tkm.....nema niš jer će sve promjenit a to je trošak....
danas su mu stigli ležaji,a radilica je naručena jučer..a čuj,ako on tako oće neka radi