Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight 2 100ccm 2t- povećanje brzine

<< < (4/6) > >>

JogFromYamaha:
pa niko ne veli da su skutevi losi (barem ja ne)
ide speedfight dost solidno samo kaj ga ljudi ne vole jer se neda tunati ko minarelli i piaggio
a ovak ko serijala ili neki base tuning ide fakat dobro

Zeppelin:

--- Citat: Roxi69 - 30 Kolovoz, 2010, 22:53:16 ---imas na peugeotu 100ccm blokadu ja sma imo 3 peugeota i znam da imaju :D 110 trenutno ide kad se igras sa rolicama i federima po satu.imas sljepo crijevo na auspuhu,zatvori ga i to je to sto ja znam

--- Kraj citata ---
koliko grama rolice onda da stavim

speed__100:

--- Citat: Zeppelin - 31 Kolovoz, 2010, 13:08:22 ---koliko grama rolice onda da stavim

--- Kraj citata ---
Verzija bez katalizatora ima 19x13.5 8.8gr a verzija sa katom 18x14 12.8 gr sa multijem dobis 12gr čini mi se...Po meni najbolje ostavit na serijali,stavit org rolice novi remen i to je to.

Zeppelin:

--- Citat: speed__100 - 31 Kolovoz, 2010, 13:45:24 ---Verzija bez katalizatora ima 19x13.5 8.8gr a verzija sa katom 18x14 12.8 gr sa multijem dobis 12gr čini mi se...Po meni najbolje ostavit na serijali,stavit org rolice novi remen i to je to.

--- Kraj citata ---
znaći imam ove od 12.8 ...a jesam ja budala možd su se istrošile a ja sam ljen mjenjat ih

speed__100:

--- Citat: Zeppelin - 31 Kolovoz, 2010, 14:00:14 ---znaći imam ove od 12.8 ...a jesam ja budala možd su se istrošile a ja sam ljen mjenjat ih

--- Kraj citata ---
Vrlo moguce da su se potrosile takodjer i remen sto uvelike utječe na krajnju.Sto se tiče zamjene rolica i remena ako nemas nekog velikog iskustva daj nekom da ti to zamjeni.Te 100ccm masine vole okrenit ventilvar i odose zubi na radilici ako nije dobro zategnuto.Najcešće bude razlog sto se ne raširu polutke na kvačilu remen ostane dolje izmedju ventilvara i variomata tada ventilvar zateze remen a ne bolcnu i cim krenes remen ode gore a ovo ostane labavo i pozdere zube pa spadne ventilvar pa pokvari i navoj i tak.. :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju