Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight 2 100ccm 2t- povećanje brzine

<< < (3/6) > >>

JogFromYamaha:
taj speedfight ide pre sporo
pregledaj fergazer filter zraka svjecicu poslikdaj te gluposti koje sluze za eko norme i ubaci gram lakse utege pa se onda provozaj

Zeppelin:

--- Citat: Miroslav Kamba - 30 Kolovoz, 2010, 19:06:38 ---Koliko km imaš na satu....treo bi taj barem stotku ić...

--- Kraj citata ---
10 400 km ima...piše mu i u knjižici da bi trebo ić 100.......

i el bi neko mogo ubacit neke slike kak  i šta s tim auspuhom...da nebi je zaćepio neš krivo :icon_biggrin:

formoz:

--- Citat: Zeppelin - 31 Kolovoz, 2010, 09:28:11 ---10 400 km ima...piše mu i u knjižici da bi trebo ić 100.......

i el bi neko mogo ubacit neke slike kak  i šta s tim auspuhom...da nebi je zaćepio neš krivo :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ajde vidi dijeli li ti se igdje grana od auspuha na dva dijela, ako dijeli jedan dio ti ide nekih 30cm i onda je zatvoren na kraju, a ovaj drugi dio ti ide u lonac i tuda dim ide van, ako ima ovog zatvorenog dijela njega trebas odrezat i zavarit rupu

Zeppelin:

--- Citat: formoz - 31 Kolovoz, 2010, 09:51:56 ---ajde vidi dijeli li ti se igdje grana od auspuha na dva dijela, ako dijeli jedan dio ti ide nekih 30cm i onda je zatvoren na kraju, a ovaj drugi dio ti ide u lonac i tuda dim ide van, ako ima ovog zatvorenog dijela njega trebas odrezat i zavarit rupu

--- Kraj citata ---
Nedjeli se nigdje...jedna cijev iz motora u lonac

speed__100:
Njegova maximalna brzina ti je malo manje od 100 i to uz polijeganje.Blokada nema,bar 2003++ godina,za ove starije ne znam.Ja sam stavio multivar,tecnigas next r 100 potezo je za 7kmh vise uz malo vjetra u ledja.Sto se tiče tog cvaje 100 ne znam zasto ga svi pljuju.Sto se tice cajgera pokazuje dosta realno u odnosu na ostale skutere,primjer yamahu aerox sa satom od 120,uporedna voznja na satu od yamahe 100 a na sf niti 90 pa sad malo gledaj.sp180 po satu od sf 100 ide malo prek 120,usporedit cu i sa gps kolika je razlika pa javim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju