Općenito > Generalno o skuterima
malaguti crosser cr1 96 god
igor.sb:
zato fino kopujes dijelove iskljucivo po kat kodu 192KT00057
ALI na cilinder.si po lageru je crveno, sto znaci da ih nemaju trenutno, ako je istina to sto pise na stranici, nemoj se iznandit da ga ne nađes tamo
bolje naruci sa sipa, pa odes u zg po cilindar, opet jeftinije, druga stvar ak ti je usput pa ono... :toothy11:
neven92:
--- Citat: igor.sb - 29 Kolovoz, 2010, 23:00:51 ---zato fino kopujes dijelove iskljucivo po kat kodu 192KT00057
ALI na cilinder.si po lageru je crveno, sto znaci da ih nemaju trenutno, ako je istina to sto pise na stranici, nemoj se iznandit da ga ne nađes tamo
bolje naruci sa sipa, pa odes u zg po cilindar, opet jeftinije, druga stvar ak ti je usput pa ono... :toothy11:
--- Kraj citata ---
mogu ti rec da si me sad dobio na sip,tak cu i vjerojatno napravit... tnx :notworthy:
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Kolovoz, 2010, 18:04:23 ---meni su blokovi isti kao na mom tgbu a on je franco morini ac.. mislim da su ti jer je sve identicno na njima, cak i deklo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ima jedna velika razlika a to je duzina getribe, tgb bolje starta zato original morini ide pun sat po pravcu
Jos je bilo nesto neznam sto, mozda ima veze s kurblom?
neven92:
ovaj malaguti za kojeg trazim kit je od frenda al mi nesto ponudio da mijenjamo za lunu i doplatim mu nesto jos love,inace taj malaguti ima trenutno 50 tkm i tek mu je sad masina zacvikala,a vozil sam se na njemu pa to ide ko avion sa originalnom termogrupom,tak da jos neznam kaj cu napraviti ,budem vidio...
luna500rr:
Ma neide, stavi 4,8g rolice na lunu i imat ce te samo u krajnjoj :icon_biggrin:
Malaguti je fora zbog ovjesa, gonis po makadamu na njemu nis vibraija :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju