Općenito > Generalno o skuterima

malaguti crosser cr1 96 god

<< < (3/5) > >>

neven92:

--- Citat: luna500rr - 30 Kolovoz, 2010, 11:56:04 ---Ma neide, stavi 4,8g rolice na lunu i imat ce te samo u krajnjoj :icon_biggrin:
Malaguti je fora zbog ovjesa, gonis po makadamu na njemu nis vibraija :toothy10:

--- Kraj citata ---

stavio sam 4.5 grama rolice nove i ja budala kod motosipeka dao 100kn za njih,i od onda skuter neide bas nikam,al sam stavljal i novi klip i cilindar kad i role,al prije sam imal cilindar sa risevima pa je isel 70 i nesto s dvojicom po njezinom satu,a sad sam stavio termogrupu u boljem stanju i njeide nikam...danas cu jos malo to pgledati,ak nis ne slozim otvorit cu temu ovdje da vidim jel vi imate kakve bolje ideje od mene...
a cuj,sad kaj se malagutia tice,ja mislim da se luna nemoze nikak uspoređivati snjim nigdje...al to je moje osobno misljenje jer sam vozil dosta luna u perfektnom stanju i tog malagutia starog 14 god..

luna500rr:
Vision 1 se da jaako dobro ustelati ide bolje od dosta ac skutera aj dogovorimo se na pm...

zipst:
kad budes kupovao kit, pripazi jer ih dosta dolazi bez glave (top performance, izgleda i ovaj dr evo... :dontknow:)

neven92:
da ,kolko sam primjetil i ovaj je bez glave,al imam glavu od tog malagutia i u dobrom stanju je

zipst:

--- Citat: neven92 - 30 Kolovoz, 2010, 12:19:29 ---da ,kolko sam primjetil i ovaj je bez glave,al imam glavu od tog malagutia i u dobrom stanju je

--- Kraj citata ---
ne pase ti sa orig termogrupe na kit...jedino da ju je obradit, al ono...nabavi ako mozes glavu od malossi sporta, ja sam je stavia na topa, valjda bi mogla pasat i na eva..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju