Tehnički kutak > Tuning skutera

Karburator za Piaggio nrg

<< < (3/6) > >>

CoK:

--- Citat: SuKyy - 28 Kolovoz, 2010, 22:41:16 ---skutwr je 2004 godiušte i ima vodeno hlađenje ali kad je hladan ima preveliki ler a kad je vruć onda crkaje dali je moguče da je dizna prevelika jer taj lik što sam kupio od njega skuter je nešto drndo po karburatoru a inače je karburator očišćen stari mi je mehaničar a na njemu je originalan delorto 17,5

--- Kraj citata ---
mozda samo treba dici ler gas, a mozda imas problem sa el. cokom...moguce da ostaje otvoren cijelo vrijeme stoo bi rezultiralo ovime sto si napisao

trebalo bi provjeriti dali cok izlazi van i raskopati karburator, vidjeti koje su dizne unutra, pocistiti sve i mirna BiH

malaguti:

--- Citat: SuKyy - 28 Kolovoz, 2010, 22:41:16 ---skutwr je 2004 godiušte i ima vodeno hlađenje ali kad je hladan ima preveliki ler a kad je vruć onda crkaje dali je moguče da je dizna prevelika jer taj lik što sam kupio od njega skuter je nešto drndo po karburatoru a inače je karburator očišćen stari mi je mehaničar a na njemu je originalan delorto 17,5

--- Kraj citata ---
tako je imas original delorto 17.5,kad je hladan onda je velik ler jer radi pod cokom,kad se cok ugasi onda se skuter gasi jer je minimum slab,probaj podignuti malo minimum,ali lako moguce da te cok zeza ako se ponasa cudno...

SuKyy:

--- Citat: malaguti - 28 Kolovoz, 2010, 22:44:39 ---tako je imas original delorto 17.5,kad je hladan onda je velik ler jer radi pod cokom,kad se cok ugasi onda se skuter gasi jer je minimum slab,probaj podignuti malo minimum,ali lako moguce da te cok zeza ako se ponasa cudno...

--- Kraj citata ---
ma probavao sam sve moguče i skidati taj el čok čak kad ga nema i začepim ga bolje radi nego sa njime teško pali i slabo vuće moguče da je čok u pitanju ili dizna jer i svječica bude dosta crna

malaguti:
koju diznu imas? treba to provjeriti i postelati karburator,ako je svjecica crna onda nije smjesa dobra,svjecica mora biti smede boje...

SuKyy:

--- Citat: malaguti - 28 Kolovoz, 2010, 22:53:49 ---koju diznu imas? treba to provjeriti i postelati karburator,ako je svjecica crna onda nije smjesa dobra,svjecica mora biti smede boje...

--- Kraj citata ---
ma dizna je 53 sad sam išao provjerit a kad mu štelujem smjesu jako slabo reagira skoro kao da je i ne diraš 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju