Općenito > Generalno o skuterima

NRG 2008

<< < (9/26) > >>

SlowRider:

--- Citat: roxyy - 22 Listopad, 2010, 22:49:34 ---kad se stavi sportski auspuh trebao bi se skinuti taj limić staviti redsponge i 64 diznu i valjke koje već idu...ja mislim da je ovo točno ako nije ispravite me :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---

da, onda je druga prica.

Trinad:

--- Citat: Tonco46 - 22 Listopad, 2010, 21:09:11 ---Et bogme s blokadama sam ipak uspio 62-63 navuc :)

--- Kraj citata ---
S kojim blokadama? Sa prstenom na varijomatu nisi sigurno navukao preko 50-52 a kamoli 70 na nizbrdici, digitalci lažu tako da te priče zaboravi. Vjerojatno će ti digitalac kada skineš sve blokade pokazivati max. 90-95  :toothy12:
AC bez blokada i ful serijala spuh maximalna ti jer realno oko 70-75 na ravnici.

--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2010, 22:16:34 ---Svi skidaju taj limic na serijalama i stavljaju veci diznu (najcesce broj 64), ali onda dizu potrosnju goriva, stoga nemojte se cuditi zasto vam skuter trosi preko 4.5L, a sve je serijski bez blokada.

Najbolje je odblokirati skuter na sljedeci nacin: skines blokadu variomata (prsten), odsjeces slijepu cijev na auspuhu i zatvoris dovod zraka u auspuh preko SAS ventila (sve dodatne izvode sa auspuha zatvoris), stavis malo vecu diznu 3-4 broja, i lakse rolice za 1 gram.

--- Kraj citata ---
Sa diznom 64 će ti trošiti malo manje od 5 litara kao šta ti Slow kaže, a još ako skineš i limić ajme bože a ne ide ništa bolje. Sa svim skinutim blokadama je 2-3 broja veća dizna sasvim dostatna, 3,5-4 lit. će ti trošiti  :icon_thumright:

Tonco46:
Evo sad sam se uvjerio da je max 70 po ravnici...skinuta s spuha a na varijomatu dole nije ni bila :S
Nisam sad nikako zadovoljan mislio sam da cu moci barem 75- 80 :S

CoK:

--- Citat: Tonco46 - 24 Listopad, 2010, 16:11:36 ---Evo sad sam se uvjerio da je max 70 po ravnici...skinuta s spuha a na varijomatu dole nije ni bila :S
Nisam sad nikako zadovoljan mislio sam da cu moci barem 75- 80 :S

--- Kraj citata ---
to je zracnjak, neznam sto si ocekivao

--- Citat: Trinad - 24 Listopad, 2010, 15:18:35 ---S kojim blokadama? Sa prstenom na varijomatu nisi sigurno navukao preko 50-52 a kamoli 70 na nizbrdici

--- Kraj citata ---
lc samo sa prstenom na variomatu ide preko 55, sa org prstenom

3alfa3:

--- Citat: CoK - 24 Listopad, 2010, 18:09:14 ---lc samo sa prstenom na variomatu ide preko 55, sa org prstenom

--- Kraj citata ---

Trebo si vidit kad sam isao na zadnji tehnicki sa skutom - stavio sam prsten varioamta i el. blokadu jer inace nebi bilo dobro. I do stanice sam vozio bez el. blokade. Skut sam nagazio bas da vidim koliko ce ic - 12000 okr (tu je za Yasuni R plafon) pri nekih 65-70 km/h. Prestrasno kako je vristao....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju