Općenito > Generalno o skuterima

NRG 2008

<< < (8/26) > >>

3alfa3:

--- Citat: Tonco46 - 22 Listopad, 2010, 21:09:11 ---Et bogme s blokadama sam ipak uspio 62-63 navuc :)
Danas sam skino ovaj limic s karburatora jaran mi reko da je blokada pa nisam sad siguran sta vi mislite?Slika ispod

--- Kraj citata ---

To je jedina stvar koju NISI smio skidat. Vrati to nazad dok nije cvikno skut

Iwo SR Tuono:
da, to ti je kao blokada, dizna 64+ must have kad skineš taj limić, još auspuh i variomat i gotov si s blokadama

inače ako ide 60 bez blokada nije loše, svi hiper2pro idu isto tako s blokadama, super će ti biti taj motorić  :glasses9:

Tonco46:
Neznam sad sta da radim dali da vracam ili da ostavim ovako ajde ljudi izjasnite se :S

Posto ovaj post iznad me stvarno zabrino :S

SlowRider:
Svi skidaju taj limic na serijalama i stavljaju veci diznu (najcesce broj 64), ali onda dizu potrosnju goriva, stoga nemojte se cuditi zasto vam skuter trosi preko 4.5L, a sve je serijski bez blokada.

Najbolje je odblokirati skuter na sljedeci nacin: skines blokadu variomata (prsten), odsjeces slijepu cijev na auspuhu i zatvoris dovod zraka u auspuh preko SAS ventila (sve dodatne izvode sa auspuha zatvoris), stavis malo vecu diznu 3-4 broja, i lakse rolice za 1 gram.

roxyy:

--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2010, 22:16:34 ---Svi skidaju taj limic na serijalama i stavljaju veci diznu (najcesce broj 64), ali onda dizu potrosnju goriva, stoga nemojte se cuditi zasto vam skuter trosi preko 4.5L, a sve je serijski bez blokada.

Najbolje je odblokirati skuter na sljedeci nacin: skines blokadu variomata (prsten), odsjeces slijepu cijev na auspuhu i zatvoris dovod zraka u auspuh preko SAS ventila (sve dodatne izvode sa auspuha zatvoris), stavis malo vecu diznu 3-4 broja, i lakse rolice za 1 gram.

--- Kraj citata ---

kad se stavi sportski auspuh trebao bi se skinuti taj limić staviti redsponge i 64 diznu i valjke koje već idu...ja mislim da je ovo točno ako nije ispravite me :toothy3: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju