Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2010 - 4.puta zaredom. OTKAZANO!!!!
jprekrit:
--- Citat: neven92 - 29 Kolovoz, 2010, 12:28:46 ---bum probal nekak sklepati to kaj bude isel,a ak nis ne slozim mozda pem s jednim frendom sa skuterom,rekel je da bi imal volje iti..jos javim,a do kad vrijedi prijava za to,tj. do kad treba biti gotova lista ljudi koji idu?
--- Kraj citata ---
Če neš uspel, ti samo dojdi. ja bum zel gedore, kićo bu zel rolice, remen i neke još takvoga i bumo ti složili to. BTW: Više od 50 se ni mi vozili nemo. Osim toga, i ja trebam skuter popraviti pa nisam rekel da nem došel.
ChRiStIaN:
--- Citat: neven92 - 29 Kolovoz, 2010, 12:28:46 ---bum probal nekak sklepati to kaj bude isel,a ak nis ne slozim mozda pem s jednim frendom sa skuterom,rekel je da bi imal volje iti..jos javim,a do kad vrijedi prijava za to,tj. do kad treba biti gotova lista ljudi koji idu?
--- Kraj citata ---
ma do pocetka 10.mjeseca. Aj ti reci svojim frendovima da idu...znas nekaj ljudi da imaju skutere, murija nebude problem...samo gas ;)
neven92:
--- Citat: ChRiStIaN - 29 Kolovoz, 2010, 14:17:59 ---ma do pocetka 10.mjeseca. Aj ti reci svojim frendovima da idu...znas nekaj ljudi da imaju skutere, murija nebude problem...samo gas ;)
--- Kraj citata ---
znam par skuterasa koji bi isli ,i najvjerojatnije to bude tak,pa se onda i vidimo :toothy10:
steeef:
i kod mene se okuplja ekipa lagano :D
ChRiStIaN:
--- Citat: stefek - 30 Kolovoz, 2010, 11:59:25 ---i kod mene se okuplja ekipa lagano :D
--- Kraj citata ---
samo gas :) Pogledaj slike od proslih godina, dobro bude ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju