Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2010 - 4.puta zaredom. OTKAZANO!!!!
fic:
nadam se da se vidimo :icon_thumright:
neven92:
--- Citat: jprekrit - 29 Kolovoz, 2010, 09:43:31 ---Haha... Tak svi vele... :angry7:
--- Kraj citata ---
ne nije,dođi kod mene i odi na voznju,sad sam se do ducana i natrag vozil punih 45 s ful gasom
ChRiStIaN:
a ja takav mehaničar živim blizu tebe :D daj bumo to složili ajd, nije bed. I išel budeš i svi ostali koje jebe ta vozačka. to je skupina skutera, murija niakd ne sere a i za svaki slučaj mrcina je uvijek išel s nama, on je policajac :D
ChRiStIaN:
--- Citat: fic - 29 Kolovoz, 2010, 09:49:11 ---nadam se da se vidimo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
javi cim prije da znam da te stavim na listu il ne. :icon_thumright:
neven92:
--- Citat: ChRiStIaN - 29 Kolovoz, 2010, 11:20:56 ---a ja takav mehaničar živim blizu tebe :D daj bumo to složili ajd, nije bed. I išel budeš i svi ostali koje jebe ta vozačka. to je skupina skutera, murija niakd ne sere a i za svaki slučaj mrcina je uvijek išel s nama, on je policajac :D
--- Kraj citata ---
bum probal nekak sklepati to kaj bude isel,a ak nis ne slozim mozda pem s jednim frendom sa skuterom,rekel je da bi imal volje iti..jos javim,a do kad vrijedi prijava za to,tj. do kad treba biti gotova lista ljudi koji idu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju