Općenito > Generalno o skuterima

Isplativost kupnje polovni rastureni skut vs polovni u dobrom stanju

<< < (2/6) > >>

Force92:
a ono kad bi našao nešto ajmo reći za siču, da je u voznom stanju, treba manje popravke i da onda mogu komotno na to slagati onda bi složio

steeef:
onda je glavno da motor ima manje više sve dijelove,el nebitno je stanje..bitno da pali i vozi kolko tolko..a onda si složiš kak oš u skladu s vremenom i mogućnostima..
ja sam slično napravil al sam odma sve rastavil pa se nisam ni vozil,,ni nebudem dok nebude sve gotovo ;)

a sad,tvoja lova tvoj izbor kak i kaj budeš radil...samo nemoj dat da te neko spunta u tvom naumu i ideji  :icon_thumright:

Luksy:
ako imas volje i zivaca za slaganje a prije svega zelju da naucis oko skutera kupi neko groblje pa ga polaku sredivaj, kako budes ima para.mozda i neosjetis da si puno potrosija.ali nemoj brojat u lipu koliko potrosisjer ce te ispast puunoo
ja ti predlazen da kupis nesto od piaggia,gilere jer imas dijelova za bagatelu  :icon_thumright:

shegy:
nemoj kupovat groblje ili slicno....
ja sam imao isti problem .. zelio sam nesto a nisam imao novaca
i svaki yebeni dan sam visio na njuskalu i auti.hr itrazio nesto dok nisam naisao na ovo sta sam i kupio...
najbolje je da imas lovu spremljenu i kad naiđe nesto kupuj..
nemoj picajzlirat kad ga budes gledao i amen.. ja sam svoj nasao u 6 h poslijepodne a vec ujutro u 10 sam se vracao sa njim u prikolici... ljubav na prvi pogled  :toothy3:

Luksy:
krivo san se izrazija,najbitnije je da motor ima sve dijelove i da su plastike koliko toliko u redu jer su one i najskuplje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju