Općenito > Generalno o skuterima
Isplativost kupnje polovni rastureni skut vs polovni u dobrom stanju
Force92:
Pošto nemam para za novi skuter, nemam baš ni za polovni dobar ali će se valjda skupiti. Zanima me da li se više isplati nešto polovno što je u voznom stanju ali je više manje devastirano ili uzeti nešto polovno a da je očuvano relativno?
devil_ma-yela:
pa u svakom slučaju, bolje je uzet nešto očuvano! :toothy11:
jer u nešto uništeno će se možda trebat ulupat još puno para da bi vozilo, pa si smanji rizik kupnjom nečeg očuvanijeg!
steeef:
sve ovisi s kolko para raspolažeš i koi skut uzimaš...i naravno kakve su ti ambicije dalje u vezi tog skutera..
npr ja sam uzel 2 motora,jedan u lošem ali voznom stanju i jednog karambol pa od nule si radim skuter al da bude unikat i po mome..taj skuter sigurno nebudem prodaval :)
Force92:
Pa ja sam mislio uzeti nešto što je onako, ogrebeno s puno kilometara. Pa to slagati od nule po svom, onako napraviti neki projekt. To isto ne bi prodavao.
crna strela:
--- Citat: Force92 - 27 Kolovoz, 2010, 10:02:45 ---Pošto nemam para za novi skuter, nemam baš ni za polovni dobar ali će se valjda skupiti. Zanima me da li se više isplati nešto polovno što je u voznom stanju ali je više manje devastirano ili uzeti nešto polovno a da je očuvano relativno?
--- Kraj citata ---
ja sam to radio par puta da sam zel nesto sjebano, zacvinako i na kraju me ispalo prevec i zivaca i para itd...
polovno i uredno stanje i bok... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju