evo mene ponovo nakon dugo vremena hehe
imo sam malo veci pad sa motorom pa i nisam bas bio tu neko vrijeme
naravno ne sa svog scoota nego sa frendom sa Hondom Cbr 1000RR ja sjedio nazad ,jebena honda ....samo to imam reci...motor star 2 mjeseca i jebeni tocak zadnji samo blokiro sa nekih 180 na pravcu ,poslije pregleda motora ima nekakvu fabricku gresku na prijenosu ,ali ja i frend nismo bas ok prosli ,mislim ja sma super stim da sam imo full opremu i odario ledjima od cestu i klizio po cesti i napravio jedno 2,3 koluta
a frend je uletio u kanal nekakav pa je slomio nogu i par rebara ,,,nista nije poderano mislim na noge i to ,zguljene koze nema , jer je i on imo full opermu ali ipak se lijepo razbio....a motor motor je zavrsio pod kamionom sa 2 prikolice hehe Scania nekakva ....sreca pa i mi nismo .....najzalosnije je u tome svemu sto je motor nov i oprema sva nova kacige su OGV bile one kao u rossija sto koristi u moto gp ,odijelo kozno,ima jos kevlara i svaceg neceg u njemu ,sa zracnim jastukom ono kod vrata i naledjima ...kao sto koriste u Moto gp slicno nest uglavnom je dao oko 6000 eura samo za odijela koliko ja znam a sad od njih nema nista,izlizano i poderano sve ....et toliko ..od sad mrzim Hondu definitivno....tuzba ide definitivno na racun honde pa cemo vidit sta ce dalje biti....od nas i ovlastenog servisera,posto je i on ih tuzio ....hehe