Ostalo > Svijet računala i mobitela

crkla n900? sta sad

<< < (5/7) > >>

PROOF:
meni n96 bila zakon... nista me nije jebala..godinu dana radila kao sat dok ju nisam prodo... i jos se kupac ne zali...

bega:
maemo.talk.org odlican forum za sve i svasta u vezi n900 =) a jos bolja http://wiki.maemo.org/N900

Uostalom google majka ;)

Inace n900 mobitel odlican,dosta odskakuje od drugi po funkcijama samo sto su proizvodjaci software-a je malo zapostavili(npr. nema igara kao Iphone) ali ko bi njima znao...to je marketing,ekonomija i politika tvrtke :D mogu oni napraviti sve u jednom mobitelu,ali nece,bolje je ovako hrpu razlicitih i uvijek jedan ima nesto bolje od drugog...prodajaa .p

enel:
Proof de reci svoje utiske sa n900 posto sam pravo zagrijan za mob  ::)

Onako, kako je svaki dan za koristiti, kakav je sa aplikacijama, sta nudi, sta ne nudi i tako dalje i tako dalje  :toothy11:

spidi gonzalez:
 :dontknow: vidim ja da ova dvojica znaju sta pricaju,pa reko da vas priupitam...sta se od ovoga najvise isplati uzet--> Samsung I9000Galaxy,HTC Desire,xperiu,n900 ili nesto trece,samo mi nemojte ajfon spominjat lijepo vas molim...ako moze i neko obrazlozenje zasto bas taj model a zasto ne?  :icon_scratch:

enel:

--- Citat: spidi gonzalez - 29 Kolovoz, 2010, 21:43:29 --- :dontknow: vidim ja da ova dvojica znaju sta pricaju,pa reko da vas priupitam...sta se od ovoga najvise isplati uzet--> Samsung I9000Galaxy,HTC Desire,xperiu,n900 ili nesto trece,samo mi nemojte ajfon spominjat lijepo vas molim...ako moze i neko obrazlozenje zasto bas taj model a zasto ne?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Hahahaha iphone nikad!!!
Ovako, moji utisci i preporuke.
I900 galaxy-ne znam puno o mobu, samo znam da "trci" na androidu 2.1, ima extra displey, al mi nije bas lijep

Desire-takodje android al sa htc sense, meni ljepsi od galaxy-a, veoma mocan i dobar mob

Xperia- kloni se od nje! I od xperia-e I i II... Procesori uzasno spori, rad tezak, a uz to su Windows mobile, a taj OS je veoma kompikovan (pricam iz iskustva)

n900-kao sto bi rekli "svi pametni uredjaji su telefoni sa funkcijama racunara, samo je n900 racunar sa funckijom telefona". Telefon lud, 800 mHz procesor al brz kao i Desire-ov 1 gHz procesor, al se moze i overclockovati na preko 1 gHz. Ako znas mnogo oko informatike od ovog telefona mozes napravit stroj kome nece nijedan biti ravan.

E sad je do tebe, kao prvo vidi koji ces OS, jel ti vise pase android, maemo ili winmo, a kasnije ganjaj uredjaje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju