Ostalo > Svijet računala i mobitela

crkla n900? sta sad

<< < (4/7) > >>

PROOF:
brate mili... ajde procitajte temu jos jednom... ili samo ovaj post...

--- Citat: PROOF - 27 Kolovoz, 2010, 09:40:11 ---ma odnio sam  u servis i rekli mi da  nek dodem za mjesec dana po njega,reko vracaj nazad mob i otiso privatniku i lik rjesio za 15 min :D  sad sve radi..

--- Kraj citata ---

igor85:
zato ja bježim od nokije...
u ovih 3 godine šta radim u dučanu s mobitelima nagledao sam se hrpu reklamacija na nokije i to bome ove skupe N serije...čak sam i ja sa svojom imao problema!
Jedino sa čime nikad nije problema bilo je HTC i mogu reč da mi moj Hero nijednom u ovih 11mjeseci nije zblokirao ili stiltao se...a bome nijednu reklamaciju na HTC nisam dobio (osim jednog stručnjaka koji je na HD2 zdrobio ekran, a čak je i tad ekran radio samo je vanjsko staklo bilo raspršeno u milijon komadića! ;D

moj savjet, ak te nastavi zezat N900 pukni ju u oglasnik i poberi pare dok je još ko nova i dok vrijedi...tak sam ja svoju N85 prije godinu dana a bila je stara 3mjeseca!

PROOF:
ma meni je to 5. nokia zaredom i s nijednom nikad problema... osim s n900 ali neka :D

zwerko:

--- Citat: logos - 28 Kolovoz, 2010, 13:45:48 ---ma pao ti sistem odnesi u servis ili skini s neta hardwer

--- Kraj citata ---

aj pojasni to malo kak se harwder skida i kaj je to hardwer????

@igor85 - nokia n900 nema nikakve veze sa nokiom osim kaj pise nokia... cak se ni software ne update-a preko nokia software updatera... a i nije to mobitel nego  internet tablet sa mogucnoscu telefoniranja...

ostali modeli da, malo su u zadnje vrijeme bili losiji no popravljaju se opet... N85 ima malo losiju masku ali zato N86 koja je naravno skuplja nema takvih problema... symbian malo dosta serucka ali i to se da rijesit sve no naravno, nije to to... imao sam skoro pa sve nokie i znam kaj pricam... ugl, n97 je kao vrh n serije a nevalja nista, stvarno los mob, za tu klasu nije... a i opcenito su hardware-ski preslabe nokie... ali N900 bas i nije... ima linuxe, moze se instalirat i osX i android i mobilni win... da se overclockat, ima brdo memorije i radi brzo sa masovnom memorijom... ugl, sve pohvale za n900 i svarno neznam koji mob moze konkurirati...

prije n900 imao sam htc desire... smece! kratko receno.... ima sve... kamera relativno spora iako cista slika ali uvijek ostavi neke crte po slikama, svaka 2 dana treba ga restartati jer se uspori bez obzira kaj sam mu cistio memoriju vise puta dnevno sa taskillerima raznim... ako koristis dosta interneta mob jako jako brzo pojede bateriju... skidam mob sa punjaca oko pola 8 ujutro i desire mi nijednom nije uspio ostat budan do 23h navecer... n900 uz isto koristenje doceka i polovicu drugog dana bez beda... stovise, desire ustekan na punjac i sa cca 10% baterije i pocnem surfat i baterija pada i nakon cca 15 min ugasi mi se... a na punjacu je... wtf... toliko o htc...

igor85:
a gle ja kazem samo kakva su mi iskustva pošto zadnje 3. godine radim u dučanu s mobitelima...zadnja nokia koja je valjala iz N serije bila je N95 8GB...

imao sam N900 u rukama više puta, i prije nego je uopče izašla igrao sam se po prototipu i tak to...iskreno mob mi je bezveze i po onom šta sam vidio nije baš brz previše...
što se tiče desirea, ima amoled lcd pa to papa bateriju a treba i ganjat 1Ghz proc jbga...
ja imam Hero i bez beda 2 dana gura bat...a gtalk mi je cjelo vrijeme upaljen...syncana mi 2 maila i non stop sam na netu...radio je super i prije na 1.5 cupcakeu a otkad sam ga updateo na 2.1 Eclaire radi prebrutalno dobro!

hebiga,mozda sam ja naletio na los N900 koji sam gledao a mozda je i tvoj desire bio tvornički čorak...to je tak, kak ti naleti... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju