Ostalo > Svijet računala i mobitela
Mafia 2
YamahaSpy:
A kakvo napajanje imas? Moze i zbog tog bit kad mu je opterecenje veliko resetira se,,
muss:
kak da rijesim pregrijavanje?? nezz kakvo je napajanje s vanjske strane pise samo ac 230v a necu komp otvarat......
YamahaSpy:
jel ima garanciju? ak nema otvori i spici jos koji vent unutra, ili ostavi samo otvoreno i to je bolje nego nista :drunken_smilie:
sqt_driver:
--- Citat: muss - 19 Rujan, 2010, 15:04:13 ---ej ljudi ovako...skinuo sam vec par verzi mafie sa torrenta....i instaliram....mogu igrat ne steka mi na high ni nista...ali nakon 10 min igre mi se gasi komp i tako svaki put.......komp mi je dual core 5000,radi na 2.5 ima 4 gb rama a graficka je ati radeon hd 4800 512......ja mislim da bi mi to trebalo biti i vise nego dovoljno za igranje....sta mislite da li je problem u kompu il jednostavno crack il sta ne valja???
molim vas za savjet tko kaj zna...moze od ovdje ili na mail [email protected] puno
--- Kraj citata ---
kad ti se komp ugasi i restarta to nema veze sa softverom, moras trazit problem u hardveru. PRVO provjeri da li ti se procesor pregrijava u BIOS-u, znaci temperatura bi trebala biti ispod 55. intel zna imati dosta visoke radne temperature pa to ne treba biti cudno. uglavnom ako ti je preko 55 to ti je problem.
ali ne mora biti, moguce da je neki komad hardvera gotov pa uzrokuje gasenje kompa. meni je recimo nedavno mrezna kartica riknula i to integrirana, samo sam je iskljucio u bios-u i ubacio staru. znaci treba provjeriti dio po dio.
napajanje moze biti ako je preoptereceno da gasi komp, ali ja mislim da je neki komad hardvera, testiraj RAM sa memtest86.
koju plocu imas, mozda ECS?
YamahaSpy:
sqt_driver nemres usporedivat temp. u biosu dok je komp doslovno IDLE, i dok se igra jer nije jednak napor na procu.. meni je IDLE 38-40°C.. Dok on izade iz igre, resetira komp vec se cpu debelo ohladi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju