Ostalo > Svijet računala i mobitela
Mafia 2
marko_AeRoX:
--- Citat: Crazy Kuree - 09 Rujan, 2010, 06:06:02 ---Evo prešo sam igru, ovo je dosad najtužniji kraj od svih igara koje sam igro. Priča je super al igra i nije neko čudo kao što je navikano da će bit normalno je sve kao i u drugim igrama tog stila
--- Kraj citata ---
ma i ja prije tjedan dana nekih... igrao 2-3 dana, nabrijan totalno... i onda je uslijedilo razocaranje... pa nemres mi onak zavrsit igru... skoro sam komp rasturio...
Crazy Kuree:
evo ja sam prvo ovaj neki dcl od mafije ubacio gdje su auti odjeća itd a onda neki jimmy pack od 350 mb na kojem su nove misije, najbitnije da ima hot rod :notworthy:
junior:
ovaj za odjecu i aute mi nece,,,,valjda ne stavim na dobro mjesto, al to nije bitno...
moze link za nove misije??
muss:
ej ljudi ovako...skinuo sam vec par verzi mafie sa torrenta....i instaliram....mogu igrat ne steka mi na high ni nista...ali nakon 10 min igre mi se gasi komp i tako svaki put.......komp mi je dual core 5000,radi na 2.5 ima 4 gb rama a graficka je ati radeon hd 4800 512......ja mislim da bi mi to trebalo biti i vise nego dovoljno za igranje....sta mislite da li je problem u kompu il jednostavno crack il sta ne valja???
molim vas za savjet tko kaj zna...moze od ovdje ili na mail [email protected] puno
sule:
pregrijava ti se komp
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju