Ostalo > Svijet računala i mobitela

Mafia 2

<< < (12/18) > >>

..::IVKULJA::..:

--- Citat: PROOF - 31 Kolovoz, 2010, 22:13:27 ---aloooo

--- Kraj citata ---

ako si skinio od skidrowa igru i crackfix,kopiraj sve iz cracka osim dlcs foldera i radit ce

PROOF:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 01 Rujan, 2010, 19:34:43 ---ako si skinio od skidrowa igru i crackfix,kopiraj sve iz cracka osim dlcs foldera i radit ce

--- Kraj citata ---
ma ne radi j#bo ga ja :D

sfreak:
Igra istalirana i radi...na 1024x768 bez stekanja sto me cudi...ali na drugoj misiji kad se vratis u ameriku sve mi postane bijelo na ekranu i cuje se kucanje srca cijelo vrijeme, kao kad te netko gadja je ekran slican...i sa psysx ukljucenim ili iskljucenim je isto, kako to rijesit?

sule:
meni je tako bilo prve 2 misije , i poslje sam se nacugo piva kod onog lika u stanu i prestalo  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

funkyzg26:

--- Citat: sfreak - 01 Rujan, 2010, 20:46:44 ---Igra istalirana i radi...na 1024x768 bez stekanja sto me cudi...ali na drugoj misiji kad se vratis u ameriku sve mi postane bijelo na ekranu i cuje se kucanje srca cijelo vrijeme, kao kad te netko gadja je ekran slican...i sa psysx ukljucenim ili iskljucenim je isto, kako to rijesit?

--- Kraj citata ---

nađi crack fix od skidrowa na netu googlaj mafia 2 crackfix skirdrow ovaj crack koji dobiješ uz skidrow relese igru ne radi izdo je skirow crackfix  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju