Ostalo > Svijet računala i mobitela
Mafia 2
PROOF:
--- Citat: PROOF - 30 Kolovoz, 2010, 20:12:29 ---evo ja je instalirao i psyhx ili kako se vec pise i carckfix skidrow i nece otvorit.. dvaput kliknem,pokaze se pored misa da loada i 6ako 2 sec i prestane i nisza se ne dogada..
--- Kraj citata ---
aloooo
sule:
:hello:
bosko_matica:
jel moze neko objasnit kaj treba napravit kad instaliram igru!!??? pa jel moze neko tu napisat ili na pm postupak kaj treba napravit nakon kaj instaliram,(crakfix bla bla)))
bio bi zahvalan jer sam totalni lajbek kaj se tice igrica i nisam nikad nis igro osim mafie i htio bi sad dvojku al đubre neće da sastavi :toothy3:
btw pise mi uvijek da mi neki dll file fali (d2xnesto.dll)
animaltrainer:
--- Citat: funkyzg26 - 29 Kolovoz, 2010, 16:31:12 ---googlajte mafia 2 dlc arm još par misija i sam to kopirajte u folder pc dlc ,kak je dobra priča prejebena je igra čeko sam ju da izađe ono od prve mafije hahaha par godina al prekratka mi je u pm ja bi još još još hahahaha
--- Kraj citata ---
Sta kazes da se moze skinut jos par misija ili ? daj link za to
funkyzg26:
nisu misije ja sam mislio da jesu al to su samo novi auti (prejebeni auti) odijela oružja i tak al izači če sigurno neki novi dlc ili nove misije ziher ,pa googlaj to kaj sam ti napiso ima ih po netu ko u priči :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju