Općenito > Generalno o skuterima

Runner VXR vs VX vs SR vs SP....

<< < (11/30) > >>

veka84sb:
Igore nesta tvoj SR ima predobar start na snimci ?  :icon_biggrin: Ali moram priznat ideeee ,samo gdje se nadje trkat sa vxr-om koji neide ,treba potraziti neki drugi vrx da obrani cast ocito da ovaj od Kristijana nije u najboljem izdanju. Oces probati stat sa Zlajom da vidimo kolika je razlika SR & RS na 200m ( just for fun)?

crna strela:

--- Citat: veka84sb - 26 Kolovoz, 2010, 09:40:35 ---Igore nesta tvoj SR ima predobar start na snimci ?  :icon_biggrin: Ali moram priznat ideeee ,samo gdje se nadje trkat sa vxr-om koji neide ,treba potraziti neki drugi vrx da obrani cast ocito da ovaj od Kristijana nije u najboljem izdanju. Oces probati stat sa Zlajom da vidimo kolika je razlika SR & RS na 200m ( just for fun)?

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

2TDottore:

--- Citat: fic - 25 Kolovoz, 2010, 13:50:56 ---evo ja sada napravio mali race... kasnije mogu posnimat ako koga zanima....

vxr 2003 (torq, delta, speed control, kevlar, polini zvono i deak)
vs
sp 180 (13 tisuca km, nikad nista dirano ugl zdravko) ;D ;D

ja na sp-u frend na vxr-u i vxr nije imao nikakve sanse niti u startu ni krajnja... tj mozda bi stignuo al nije bilo ceste... ugl da netko nebi rekao da je vxr u kur*u.... svi znaju kakav je moj vxr i kak ide :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

dofuraj mi tog svog sp-a sa 13000 i pokazat cu ti kako ga vxr samo sa multivarom pojede od 0 do kraja.... :)

fic ja neznam sta se dogodilo mom vxru od kad je kod tebe al zna se kad je bio kod mene da nije bilo serijskih i lagano slozenih sp-a u zg-u koji su imali sanse protiv mene osim u medjuubrzanju do 100...

a bilo je i par vxrova nadobudnih vxrova sa 209 bregastom ventilima itd i oni su lagano gutali prasinu...

igor.sb:
klasika za dottorea

kad je oso sr kod nene, sr kurca ne ide

kad je oso vxr sad i vxr kurca ne ide

:laughing7: :laughing7:  :icon_tongue:

--- Citat: veka84sb - 26 Kolovoz, 2010, 09:40:35 ---Igore nesta tvoj SR ima predobar start na snimci ?  :icon_biggrin: Ali moram priznat ideeee ,samo gdje se nadje trkat sa vxr-om koji neide ,treba potraziti neki drugi vrx da obrani cast ocito da ovaj od Kristijana nije u najboljem izdanju. Oces probati stat sa Zlajom da vidimo kolika je razlika SR & RS na 200m ( just for fun)?

--- Kraj citata ---
jeb...ne valja 10 vxrova, najlakse rec ne valja vxr, svaki put kad vxr ostane iza vxr ne valja lol
i kreso je probo kristijanov vxr pa je reko super ide al ima los start, pa je ispalo da kreso ima jos losiji  :toothy12: :toothy12:

2TDottore:

--- Citat: igor.sb - 26 Kolovoz, 2010, 12:11:43 ---klasika za dottorea

kad je oso sr kod nene, sr kurca ne ide

kad je oso vxr sad i vxr kurca ne ide

--- Kraj citata ---

jbg...kai ja mogu kad se novi vlasnici neznaju brinut o motoru...xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju