Općenito > Generalno o skuterima

Runner VXR vs VX vs SR vs SP....

<< < (10/30) > >>

crna strela:

--- Citat: fic - 26 Kolovoz, 2010, 07:41:06 ---moj vxr i dalje dere nexuse 300 i slicne pi*darije.... par puta sam probao s vxr-om i nisam nikad spusio.... zato da ne bi mislili da je vxr sjeban... ugl kad dovrsim sp-a (trebalo je mijenjat pikse u nosacima, pa sam raskopao a neda mi se slagat natrag) onda cu snimit video pa cete vidjet

--- Kraj citata ---

da da... :laughing7:

J.U.R.C.A:

--- Citat: fic - 26 Kolovoz, 2010, 07:41:06 ---moj vxr i dalje dere nexuse 300 i slicne pi*darije.... par puta sam probao s vxr-om i nisam nikad spusio.... zato da ne bi mislili da je vxr sjeban... ugl kad dovrsim sp-a (trebalo je mijenjat pikse u nosacima, pa sam raskopao a neda mi se slagat natrag) onda cu snimit video pa cete vidjet

--- Kraj citata ---
aj kad slozis javi se da vidis kako pravi 4 t radi... STOCK f kors a ne tvoj vxr koji je vec spohaban..

crna strela:

--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Kolovoz, 2010, 08:58:33 ---aj kad slozis javi se da vidis kako pravi 4 t radi... STOCK f kors a ne tvoj vxr koji je vec spohaban..

--- Kraj citata ---

:laughing3:

fic sada si svima teska meta  xD

kad te vec svi zovu na rejs onda stani na crtu i z menom da te zmerim :laughing7:

fic:
moze :icon_thumright:

btw mozemo odmah sada nadji nekog stock vxr-a kako ti kazes a ja cu doc sa svojim pa cemo vidjet  :)

crna strela:
 a ja cu doc sa svojim...xD

nemate sanse protiv mene...moj ubija i kolje i traje dvi iljade... :icon_thumright:

p.s kljuc za kljuc rejs ili u 500eu...ako ti izgubis nosim tvoj motor a ako ja izgubim ti nosis moj motor :rofll:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju