Općenito > Generalno o skuterima
Runner VXR vs VX vs SR vs SP....
fic:
--- Citat: malaguti - 28 Kolovoz, 2010, 15:15:28 ---znaci ti si stavio zvono,to zvono nije bilo prije...
torq je skupo ko sam vrag 1500kn
delta je ispod 1000kn
polini speed control je isto ispod 1000kn
a gdje to kevlar za vxr kosta 500kn
sve to kosta oko 3500kn a ne 5000kn.
--- Kraj citata ---
samo moras gledat da se prije 2 godine nije moglo nabaviti sve po cijeni koja je na sipu i sl... tak da gledas da je on proviziju dao isto jebenu negdje
malaguti:
--- Citat: Hinjavac - 28 Kolovoz, 2010, 15:16:49 ---Stani stani ne shvacam princip rada ovoga foruma sto se tice nekih moderatora.
Znaci ti mene možeš podjebavat za moju lovu za ono što sam ja radio i ulagao i omalovažat, a ja tebi nigdje nisam rekao direktno da si budala (zaključak si izvukao sam što te čini jako pametnim, NEEE) tako molim te lagano nauči kako se ponaša općenito u životu i počmi cijenit nečiji trud i ulaganje u motore i ostalo pa onda seri poljudima. A to što si ti moderator i misliš da si povukao nekoga za muda radi toga puca mi neka stvar. Jer koliko znam od prvog dana je eladio rekao da se razgovor odnosi jednako na sviju razgovarao ja sa ficom dottoreom jurcom drndom ili sa eladiom totalno je isto. A to sto ti mislis da bi ti se mi trebali obracati sa VI a ja majke mi moje neći. Tako kao što ti je i strela rekao vrati se u mišiju rupu iz koje si ispuzao i ne seri. (i da pošto znam da pališ kao sp bez anlansera na kurbu ovo zadnje je bilo vrijeđanje tako da imaš sad pravo da me banaš.) Samo molim te nemoj zaboravit to napisat na svoju kuću kako bi cijelo selo znalo da si ti glavni baja na forumu koji izgleda sve više i više radi takvih kao ti počinje sličit na SS.
Toliko od mene.
--- Kraj citata ---
gdje sam ja tebe podjebavao???
ulozio sam ja brdo para u runnera i sta sad?
ja ti samo kazem da torq,delta,speed control i kevlar ne kostaju 5000kn nego oko 3500kn...
Hinjavac:
Fic ti je dao odgovor koji si sam trebao shvatit. A prije 2 godine nitko nije ni narucivao sa sipa nego je sve išlo preko onih na peščenici koji su naručivali iz splita koji su vukli iz italije znači preko trojice ljudi je prelazilo da bi doslo do mene.
crna strela:
--- Citat: malaguti - 28 Kolovoz, 2010, 15:19:49 ---gdje sam ja tebe podjebavao???
ulozio sam ja brdo para u runnera i sta sad?
ja ti samo kazem da torq,delta,speed control i kevlar ne kostaju 5000kn nego oko 3500kn...
--- Kraj citata ---
alo citaj bolje, to je stavljeno prije 2 god a tad su cijene bile puno vece nego sada...i sada delta ti kosta 1000kn u autobilu za tvoju info!
malaguti:
--- Citat: Hinjavac - 28 Kolovoz, 2010, 15:21:49 ---Fic ti je dao odgovor koji si sam trebao shvatit. A prije 2 godine nitko nije ni narucivao sa sipa nego je sve išlo preko onih na peščenici koji su naručivali iz splita koji su vukli iz italije znači preko trojice ljudi je prelazilo da bi doslo do mene.
--- Kraj citata ---
dal je nas problem to sta su tebe izje*** za cijene dijelova??
ja sve sta sam za svog runnera i firefoxa kupio sam kupio ovdje,nista nije narucivano iz vana,sve sam kupio ovdje samo gle cuda mene nisu izradili za cijene dijelova...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju