Općenito > Generalno o skuterima
Runner VXR vs VX vs SR vs SP....
Drnda:
i jel to 5 tisuca :toothy11:
i polovno je skupo a tek novo :toothy12:
malaguti:
--- Citat: Hinjavac - 28 Kolovoz, 2010, 15:04:38 ---ajde još jedan pametni izbaci mi cijene za ono što je sad u prijenosu od ficovog motora aj pls ono stvarno te molim dokaži sam sebi kolika si budala.
--- Kraj citata ---
prvo upozorenje za vrijedanje,drugog upozorenja nece biti!!!
crna strela:
kako ste u kur*u skrooozz...
kaj jebete ljude tu bokte mazo...
pa pogledajte si cijene kolko sta kosta za kupiti i ja znam sta sve taj motor ima .
malaguti vrati se otkud si i dosao..
na motori.hr si glumio frajera i sterali te i sad si tu dosel pametovat nama...a nas koji smo bili sa MS kaj smo dolazili na Motori.hr si nam srao da se vratimo na forum za decu i itd...
:icon_thumright: :icon_thumright:
malaguti:
--- Citat: fic - 28 Kolovoz, 2010, 15:06:30 ---@ malaguti
torq 1500
delta 1000
zvono polini evolution 800 (to sam ja stavio)
remen kevlar 450
speed control cca 1000
--- Kraj citata ---
znaci ti si stavio zvono,to zvono nije bilo prije...
torq je skupo ko sam vrag 1500kn
delta je ispod 1000kn
polini speed control je isto ispod 1000kn
a gdje to kevlar za vxr kosta 500kn
sve to kosta oko 3500kn a ne 5000kn.
Hinjavac:
Stani stani ne shvacam princip rada ovoga foruma sto se tice nekih moderatora.
Znaci ti mene možeš podjebavat za moju lovu za ono što sam ja radio i ulagao i omalovažat, a ja tebi nigdje nisam rekao direktno da si budala (zaključak si izvukao sam što te čini jako pametnim, NEEE) tako molim te lagano nauči kako se ponaša općenito u životu i počmi cijenit nečiji trud i ulaganje u motore i ostalo pa onda seri poljudima. A to što si ti moderator i misliš da si povukao nekoga za muda radi toga puca mi neka stvar. Jer koliko znam od prvog dana je eladio rekao da se razgovor odnosi jednako na sviju razgovarao ja sa ficom dottoreom jurcom drndom ili sa eladiom totalno je isto. A to sto ti mislis da bi ti se mi trebali obracati sa VI a ja majke mi moje neći. Tako kao što ti je i strela rekao vrati se u mišiju rupu iz koje si ispuzao i ne seri. (i da pošto znam da pališ kao sp bez anlansera na kurbu ovo zadnje je bilo vrijeđanje tako da imaš sad pravo da me banaš.) Samo molim te nemoj zaboravit to napisat na svoju kuću kako bi cijelo selo znalo da si ti glavni baja na forumu koji izgleda sve više i više radi takvih kao ti počinje sličit na SS.
Toliko od mene.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju