Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima

<< < (17/35) > >>

robert:

--- Citat: zaprudanec - 10 Listopad, 2007, 22:25:05 ---ok. pitao sam zato jer onda si ja uzimam pansion. tam je noćenje 280 kn a 310 kn sa klopom tj. doruckom. neznam jel to pase robertu? U apartman bi isao radi skvadre i kaj je vama tam povoljnije. robert nek mi sam veli hoću rezervirati i za njega.

--- Kraj citata ---
ja bi nesto jeftinije!
najvaznije mi je krevet i mogucnost tusiranja i sto jeftinije to bolje!

zaprudanec:

--- Citat: Benjamin - 10 Listopad, 2007, 22:34:11 ---Eh da....i starije tete su dobre...... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
E decki neznate vi kaj sam ja sve splanirao....sve je pripravno nema za mene zime.....

A ono svi gledamo da prodemo sto jeftinije...mislim bar ovi kaj idu u skolu jos jel ne radimo pa nam nije bas lako...
ali nije to razlog zasto necu u apartman bar za sad jos....
evo jos dok sam mlad i ko zna kad pem opet na  grobnik ocu uzivati full u njemu znam da je tma uvijek zajebancija navecer decki se zajebavaju s motorima i tak....

--- Kraj citata ---
Pa normalno da nebumo u krevet poslije dnevnika u 20 h :nono:. Bar ja, za druge neznam. :headbang:
fora je ak nas nema za apartman onda ja idem u pansion. To vam govorim zato jer znam da hocete proci sto jeftinije jer je meni svejedno. Zato vas i molim da mi velite ko kaj hoce da znam planirati tj. rezervirati si sobu da ne izvisim sa corkom. ok?

robert:
onda sam ja prije za apartman!

Lav:

--- Citat: robert - 11 Listopad, 2007, 06:06:20 ---onda sam ja prije za apartman!

--- Kraj citata ---
I ja takoder .

Genesis051:
Onda... jeste se pobrojili... koliko vas je spremno za pokret, subotu jutro...
1. Benjamin
2. Rober
3. zaprudanec
4.Lav
 (makar je i Mr.J. zainteresiran, prema ranijim postovima)...

Obucite se, ovdje je bura po prognozi (za subotu)... u slabljenju tokom dana...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju