Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima

<< < (16/35) > >>

Benjamin:
kad ja neznam jos...ja cekam da mi divlja javi sta cemo ak ona oce u satoru onda bum i ja tak da ne ostane sama....jel sam ja planirao sato odpocetka...

zaprudanec i robert vi si rezervirajte i jos netko ak oce...ja i divlja nebudemo za sad,kad dodemo tam bumo vidli kak bu sve to pa ak nebu vrijeme dobro onda bumo i mi u sobe isli ak bu mmjesta ak ne onda se umo stisli u sator...

mislim da je tak najbolje....onda niste o nama ovisni a mi se bumo snasli...

zaprudanec:
ok. pitao sam zato jer onda si ja uzimam pansion. tam je noćenje 280 kn a 310 kn sa klopom tj. doruckom. neznam jel to pase robertu? U apartman bi isao radi skvadre i kaj je vama tam povoljnije. robert nek mi sam veli hoću rezervirati i za njega.

zaprudanec:
vidim ja da bi benjamin nekaj puknul pa makar se ukocio od zime :toothy12: :toothy9: :toothy10: :laughing1: :laughing3: :laughing6:

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

ajde, ajde, bumo ti u rijeci nekaj narucili kod malo starijih teta :headbang: :headbang:

Lav:
Neznam rade apartman onda cu ja u apartman ili kao ti i robert

Benjamin:
Eh da....i starije tete su dobre...... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
E decki neznate vi kaj sam ja sve splanirao....sve je pripravno nema za mene zime.....

A ono svi gledamo da prodemo sto jeftinije...mislim bar ovi kaj idu u skolu jos jel ne radimo pa nam nije bas lako...
ali nije to razlog zasto necu u apartman bar za sad jos....
evo jos dok sam mlad i ko zna kad pem opet na  grobnik ocu uzivati full u njemu znam da je tma uvijek zajebancija navecer decki se zajebavaju s motorima i tak....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju