Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima

<< < (30/35) > >>

Genesis051:
Nosite metar konopa sa sobom !...    ??? :icon_scratch: ::)
(Sad se vi pitate: čemu...)
OVDJE, kad puše bura (na udare, kakvu su obećali),  se motori/skuteri stave na centralni nogar (tko ga ima), UZ STUP (ili neku metalnu ogradu itd,) i PRIVEŽU SE...
Na žalost nije šala... Bez vezivanja "prolazi", samo, ako je baš u nekoj zavjetrini, da vrtloži, pa nema izravnih udara...

kum3:
j#bote ovo ko ono opstanak borba za goli život :toothy10:

X-Thug:

--- Citat: Genesis051 - 12 Listopad, 2007, 23:06:28 ---Nosite metar konopa sa sobom !...    ??? :icon_scratch: ::)
OVDJE, kad puše bura (na udare, kakvu su obećali),  se motori/skuteri stave na centralni nogar (tko ga ima), UZ STUP (ili neku metalnu ogradu itd,) i PRIVEŽU SE...
Na žalost nije šala... Bez vezivanja "prolazi", samo, ako je baš u nekoj zavjetrini, da vrtloži, pa nema izravnih udara...

--- Kraj citata ---

po ciloj dalmaciji kad puse orkanska bura nosi na sve strane i to puse na refule pa je tesko i vozit...znan ja kad se vozin po magistrali...

Dino:

--- Citat: X-Thug - 13 Listopad, 2007, 16:42:52 ---
--- Citat: Genesis051 - 12 Listopad, 2007, 23:06:28 ---Nosite metar konopa sa sobom !...    ??? :icon_scratch: ::)

--- Kraj citata ---

po ciloj dalmaciji kad puse orkanska bura nosi na sve strane i to puse na refule pa je tesko i vozit...znan ja kad se vozin po magistrali...

--- Kraj citata ---
Bura,znam kako je to,prošle godine,dok sam još imao leonarda,ja i frend išli iz grada navečer po buri,skupili se iza vjetrobrana,pun gas,ravnica,75-80km/h,ne može više da ga hebeš  :dontknow:  :)

Genesis051:
A niz vjetar, niz vjetar (?)  ;D :icon_biggrin: ;D ....  ne bi trebal ni palit motor, da nije zbog podmazivanja i rasvjete...  :laughing7: :icon_biggrin: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju