Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima
Lav:
Dogovoreno onda , sve.
Benjamin:
Aj fala bogu da je bar nes dogovoreno.....
VIdimo se onda ujutro ja sam pospremio sator i sve kaj mi netreba sad je manje tereta fala bogu....
Idmeo sutra malo pogledati kaj ima,poslikamo malo..pojedemo si ...i onda kad ocemo krenemo nazad....
Dobro se obucite da se nebi smrznuli...
Doomsday:
Momci, samo hrabro... :icon_thumright:
Moj van je savjet, barem ponesite vriće i parsto kn, ako vas pukne da van se ne smrzaje do doma, da možete ostat u tom planinarskom domu... Bolje da imate i tu mogućnost... Ono, bura dere, neda van se nazad, nazovete dom, dogovorite i prespavate... :dontknow:
A već san Robertu reka, vrića u planinarskom domu jako dobro dođe... :zubo:
:toothy9:
kum3:
samo naprijed,nema predaje :icon_thumright:
zaprudanec:
--- Citat: robert - 12 Listopad, 2007, 18:04:03 ---ako nitko neide onda cemo benjamin i ja sami!
kako to da odjednom trojici skuteri rade probleme ili imaju drugih vaznih stvari ?
--- Kraj citata ---
meni skuter uvjek radi a od "drugih važnijih svari" imam to što mi stari kuburi sa GANGRENOM zadnjih 2 mjeseca! A i što se tiče dogovora i ovak nebi išao na jedan dan jer se tako nismo ni dogovarali, ako se ne varam.
Uostalom, kao i svi sa foruma koliko vidim, nebi vam preporučio da idete na jedan dan, pogotovo robertu. frende, hrabro ali mislim da ces riknut tamo i nazad u jednom danu. moj ti je savjet da prenocis, kak ti i doomsday predlaze.
Sve u svemu, drzte se i sretan put :headbang: :glasses2: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju