Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima
zaprudanec:
--- Citat: Lav - 11 Listopad, 2007, 23:03:17 ---Ak ce se ic , zaprudanec ja i ti se mozemo nac kod merkatora na zagrebackoj pa zajedno dalje.
--- Kraj citata ---
moze stari. nego daj mi pm mob
ChRiStIaN:
ja jos uvijek nisam kuplung slozio :nono: :sad1: :icon_scratch: :angry7:
ak danas ne uzmem deltu, centralni i federe kuplunga nemrem ic, i da stvar bude gora zakacio sam trotoar i sj#bo dihtunge na grani auspuha i izgubio jedan sraf, samo jedan drzi i to slabo, motor prdi ko vrag...
a valjda cu to sredit kvragu... :angry7:
Doomsday:
Ekipa, nemojte se pokolebat... Zavidin vam... Ja ovi vikend radin, a i da ne radin, skut još u banani... :angry9:
I Robert, prijateljski savjet... Ako ćeš spavat u planinarskom domu, OBAVEZNO nabavi vreću, i to onu koja ima i za pod glavu, neka ti vreća bude jedino šta ćeš na tom ležaju dirat... I naravno, nek ti vrića bude čista... A imaš ih za sitnu lovu po Lidlu, ili Pevecu, ili Getrou, ili Metrou, ili Merkatoru itd... :frajer:
Mislin, može bit sve 5, ali iskustava po domovima ima jaaaaako šarolikih... I sa vrićon ti sigurno neće bit hladno... :zubo:
Sa srićon, i dobro mi se provedite... :icon_thumright:
Benjamin:
Da jos jednom samo provjerim...
Kad se krece?
Nademo se tam na punpi ili teh pregleda kod rotora....
Lav:
Ja evo ulio ulje u motor pregledo ga , spreman je nadam se idem, jos imam nekih komplikacija a sve cu valjda rjesit .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju