Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima

<< < (22/35) > >>

zaprudanec:

--- Citat: robert - 11 Listopad, 2007, 22:56:44 ---
--- Citat: zaprudanec - 11 Listopad, 2007, 22:53:36 ---ali ti mogu reci da mi se sve manje svida odlazak na grobnik. idemo neorganizirano, maltene svako za sebe, tam bumo se rasprsili ko rakova djeca, a ima nas malo. neznam. da ti pravo kazem, da bum jos razmislio makar sam si stvari vec pripremio i rezervirao sobu u hotelu u rijeci.

--- Kraj citata ---
tocno, to se i meni ama bas nikako nesvida! a sto napraviti?

--- Kraj citata ---

nis. bumo vidjeli kaj bu do subote. ko voli, nak izvoli!
ako se nis ne ispametuje do sutra navecer onda ne idem :headbang:

zaprudanec:

--- Citat: robert - 11 Listopad, 2007, 22:58:14 ---
--- Citat: zaprudanec - 11 Listopad, 2007, 22:57:29 ---ina kod sveucilisne bolnice?

--- Kraj citata ---
ne nego kod tehnickog pregleda ona benzinska!
kad se skrene sa rotora prema remetincu na desnoj strani nakon nekih 500 metara

--- Kraj citata ---

znam koja. ok

Lav:
Ak ce se ic , zaprudanec ja i ti se mozemo nac kod merkatora na zagrebackoj pa zajedno dalje.

Benjamin:
Nemojte mi sad to raditi....mene nemre niti bura zaustaviti.....ja i divlja idmeo ko oce nek se pridruzi...ja sam sve rekao...vi u sobe zaprudanec vam je nasao smjestaj za sitnu lovu....ja i divlja bumo na licu mjestza vidli kakva je situacija s vremenom pa bumo odlucili jel bumo u saotre ili sobe...

Nemamo se kaj izgubiti....ili mso na gorbniku na stazi ili smo u rijeci u gradu....3 solucije nema....

Ja bi da u 8 da budmeo kod benzinske poznavajuci nas bit ce puno pauza da se grijemo jel ce u brdima biti hladno...ja nosim termosicu s kakauom...

Benjamin:
Za mene je sve organizirano i spremno...ja ujutro u subotu krecem....makar sam...nadam se da me divlja nebude iznevjerila....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju