problem je što zip ima 60 kila i gore je stage 6 aluminijski kit i r1200 auspuh i što kad dečko na 30km/h napuca gas motor se oće izvrnut
s druge strane big bore i 150 i 180 uopće ne idu loše jer poslije sam ja stao s vxom 209 i stipe s SPom i bio je ispred mene, ne puno al me za 10ak cm prošao
motori idu kako idu, bitno je to da u zadnjih 3 godine u Zagrebu se nije skupilo na meetu ni približno ljudi koliko se nas skupi kad sa skuterima odemo na kavu, al najbitnije je od svega da su svi na forumu jaki i svi imaju priču
Prema Brseču je ove godine krenulo cca 50 skutera i svaki peti je imao suvozača, pa prebrojte, a rekord je bilo otvaranje sezone kad je došlo preko 70 skutera i preko 100 ljudi
Ono što u Rijeci nevalja je da se oko polovine meet izgubi pol ljudi negdje, al to su ionako šupci koji nisu došli radi meeta da se upoznaju s ekipom i provozaju nego da promoviraju svoj motor i svoju guzicu da pokažu da su bili pa onda odu doma, čast izuzecima koji moraju ić iz nekih osobnih razloga, sve u svemu bilo je lijepo, otvararnje sezone će biti još bolje.
Pozdrav!