I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: sfx - 29 Siječanj, 2009, 23:19:00Citat: Crazy Kuree - 29 Siječanj, 2009, 23:17:2580% da je nešto s klipom, rupa na klipu ili pukla karika možda i klip, istopio se, tak se meni desi kad god zariba nekad bude s popratnim zvukom kao da svjećica ispade a nekad se samo ugasi i nema upalit a onda kad ohladi nema kompresijesta ti se to tolko često događa? pa samo na replici je zdrobio 3 klipa jel?
Citat: Crazy Kuree - 29 Siječanj, 2009, 23:17:2580% da je nešto s klipom, rupa na klipu ili pukla karika možda i klip, istopio se, tak se meni desi kad god zariba nekad bude s popratnim zvukom kao da svjećica ispade a nekad se samo ugasi i nema upalit a onda kad ohladi nema kompresijesta ti se to tolko često događa?
80% da je nešto s klipom, rupa na klipu ili pukla karika možda i klip, istopio se, tak se meni desi kad god zariba nekad bude s popratnim zvukom kao da svjećica ispade a nekad se samo ugasi i nema upalit a onda kad ohladi nema kompresije
po iskustvu kad pukne klip skuter još i ima neku kompresiju kad staviš prst na glavu ili kad ga kurblaš.. naravno ne govorim o rupi na čelu klipa nego ako kod prozora pukne..
skino sam cilindar i cilindar je u kur.. puko je klip kod doljnje i gornje karike,jel mi pase cilindar i klip od crackera tj generica
šta vi kazete dali se isplati stavljt gore termo grupu od nekog kineza(npr od lune)
bas ljepo mater te blokade na variu su mi oduvjek sumljive jer kad sam ju stavljo na skut on dodje do 50 i dalje dize okretajebojo sam se da ce se meni tako nesto dogodit
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34