Tehnički kutak > Blokade
blokade na derbiu gp1
igor.sb:
trokirat ce ako samo diznu stavis, mozda nece jako trokirat, al ce smjsa biti bogata, moze ti bljuvat po svijecici, a onda nisi dobio nista
samo ti to tak ostavi
marko.p:
ok,hvala igore....
za vikend ću to napravit,ne stignem prije.....
neznam jel moguće promjenit servis a da ne gubim garanciju??
evo sad sam zvao piaggio i kažem da imam novi ruuner pošto su iste mašine i skidanje blokade 200 kn,pola manje...
igor.sb:
--- Citat: marko.p - 03 Listopad, 2007, 15:44:55 ---ok,hvala igore....
za vikend ću to napravit,ne stignem prije.....
neznam jel moguće promjenit servis a da ne gubim garanciju??
evo sad sam zvao piaggio i kažem da imam novi ruuner pošto su iste mašine i skidanje blokade 200 kn,pola manje...
--- Kraj citata ---
ja mislim da mozes promjeniti servis
tek sad sam se sjetio, moj prvi servis je bio 500km(skidanje blokade i pregled jel sve na svom)
onda sam kupio jaknu i kod istih napravio kao pravi prvi servis na 4000km, i tu sam pozalio (kriva dimenzija rolica..ma gluparije) i vratio se nazad u stari servis di je i kupljen motor, nikakva rijec nije bila o gubljenju garancije
mislim ako je netko ovlasteni serviser, i jois ako drzi paiggio motore, po meni se meni nema sta izgubiti garancija
marko.p:
kupio sam skuter u nekom novo otvorenom dućanu i oni ti drže derbi,kymco i kineska sranja....
a u piaggiu,zovu se drugaćije ali drže piaggio skutere(gilera,aprilia,piaggio) ali ne drže derbija,e sad neznam jel gubim garanciju ako ga kod njih servisiram....
kaj ako se kaj sje...,kome da se obratim,ako otiđem tamo di sam ga kupil reć će mi da ga nisam kod njih servisiral i nema garancije....
nije da vrijeđam,ali nemam pouzdanja u taj servis....a ovima u piaggiu vjerujem,peugeota su mi stvarno dobro servisirali,na njemu nisam imao garanciju pa sam ga vozio njima....
igor.sb:
--- Citat: marko.p - 03 Listopad, 2007, 16:16:24 ---kupio sam skuter u nekom novo otvorenom dućanu i oni ti drže derbi,kymco i kineska sranja....
a u piaggiu,zovu se drugaćije ali drže piaggio skutere(gilera,aprilia,piaggio) ali ne drže derbija,e sad neznam jel gubim garanciju ako ga kod njih servisiram....
kaj ako se kaj sje...,kome da se obratim,ako otiđem tamo di sam ga kupil reć će mi da ga nisam kod njih servisiral i nema garancije....
nije da vrijeđam,ali nemam pouzdanja u taj servis....a ovima u piaggiu vjerujem,peugeota su mi stvarno dobro servisirali,na njemu nisam imao garanciju pa sam ga vozio njima....
--- Kraj citata ---
a nista odi tamo i pitaj, fino reci da ides u taj piaggio servis, da oni tamo nisu cigani kao vi, i puno su mi jeftiniji i kod njih sam prosli skuter servisirao, imam u njih povjerenja i dobro
pa vidi sta ce ti reci, ili odi u taj piaggio servis pa pitaj jel se smijes prebaciti i da li bi izgubio garanciju...jer je ovaj drugi servis skup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju