Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Niš 2010.
eladio:
--- Citat: efz - 20 Kolovoz, 2010, 19:54:04 ---
--- Kraj citata ---
Nego kad malo bolje pogledam ovu fotku, uocavam nekoliko detalja :
1. vidim tri mladica :laughing7: , dva onako malo mrsavija, i jedan malo krupniji u sredini :toothy11:
2. onaj lonac s mesom je ispred onoga u sredini..
3. nekako mi se cini da se ovi decki sa strane i ovoga puta izvisili tj. ni ovoga puta se nisu nista podebljali :toothy3:
4. limenke pive (nije da brojim po dva komada sa svake strane) se ipak nalaze sa strane :laughing7: ..tako da je onaj u sredini tu malo izvisio :toothy11:
CoK:
--- Citat: eladio - 21 Kolovoz, 2010, 00:48:16 ---Nego kad malo bolje pogledam ovu fotku, uocavam nekoliko detalja :
1. vidim tri mladica :laughing7: , dva onako malo mrsavija, i jedan malo krupniji u sredini :toothy11:
3. nekako mi se cini da se ovi decki sa strane i ovoga puta izvisili tj. ni ovoga puta se nisu nista podebljali :toothy3:
4. limenke pive (nije da brojim po dva komada sa svake strane) se ipak nalaze sa strane :laughing7: ..tako da je onaj u sredini tu malo izvisio :toothy11:
--- Kraj citata ---
none je uvjek bio gospodin...UVJEK! :toothy11:
efz:
--- Citat: eladio - 21 Kolovoz, 2010, 00:48:16 ---Nego kad malo bolje pogledam ovu fotku, uocavam nekoliko detalja :
--- Kraj citata ---
uvijek si imao oko za najsitnije detalje..........nego ovo je bila samo poza za fotkanje, igrom slucaja je tak ispalo :redface:
cvele60:
Eladio -fala za ono "mladici" :icon_biggrin: :old: [to se odnosi na Zoksija i mene]....Mi smo vise pili a manje jeli :drunken_smilie:
a EFZ je morao da smanji dozu piva jer je ipak bio kolima...
eladio:
piva se u biti klasificira kao prehrambeni proizvod :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju