Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Niš 2010.

(1/4) > >>

efz:
Imao sam priliku posjetiti naseg uvazenog clana cvele60 ni vise ni manje nego kod njega doma, ubrzo nam se pridruzio i clan zoksi i festa je mogla poceti, usput sam donio i vodenu pumpu za zoksijev projekt koju je donirao Slow i jos neke sitnice da deckima olaksamo posao  :icon_thumright: ........u startu sam ostao zbunjen, svugdje u svijetu se hranimo u fast foodu, Niš je ocito poseban

Bilo je malo komplikacija (uspio sam se izgubit) ali uz pomoc dobrih taksista sam nasao zeljenu adresu  ;D............docek je bio vise nego dobar  :occasion14:

da bi odrzao svoju vitku liniju koju sam godinama klesao pobrinuo se prvo zoksi  a poslje se pridruzio i cvele (koji je u meduvremenu hladio pive)  :klopa:

usluga je bila na nivou........bez komentara   :njami:

nista nije bilo prepusteno slucaju, pa je cvele skoknuo do obliznje autobusne stanice i za par minuta tamicem dofurao i montirao zastitu od eventualne kise  :nevin: a da bi sve proteklo u miru mjesto dogadaja je cuvao cveletov "ostar" pas  :upsopetja:    

za kraj price par fotki vesele ekipe  :zivili: (fotkano je mobitelom tako da sam na slici ispao malo veci, u zbilji sam puno manji.......jbg teretana je napravila svoje :toothy3:)

Decki bilo je odlicno i jos jednom hvala na gostoprimstvu  :notworthy: :notworthy:

zoksi:
Sledeci put ce mo se potriditi da bude jos bolje.
Drago mi je da si zadovoljan  :hello:

cvele60:
 :occasion14: Bilo je lepo upoznati se i malo druziti  :icon_thumright: Samo da napomenem da ovaj sto pod lipom sluzi i kao radni za kojekakva budzenja po skuterima  :icon_biggrin:
Al je ipak lepse uz miris rostilja   :occasion18:  :klopa:
Sve u svemu EFZ je sve lepo dokumentovao pa izvolite opet i nemoj slucajno da nas obides  :jerk:

radomir.g:
Svaka cast momci! Predobro druzenje  :icon_thumright:

devil_ma-yela:

--- Citat: radomir.g - 20 Kolovoz, 2010, 21:41:49 ---Svaka cast momci! Predobro druzenje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju