Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (78/116) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: vanjossi - 24 Svibanj, 2012, 01:06:54 ---nemoraju to biti neke rupetine , napravi si neku skicu kako misliš bušit, burgiju uzmeš za drvo ona ima špic pa ćeš lakše bušiti, to sam mislio na prednju masku, neznam dal ce ti biti dovoljno ovo od naprijed

--- Kraj citata ---
Cek,nisam te skontao ako si mislio na prednju plastiku ovo gdje je plastika od aeroxa to nema teorije da busim
Protuoklop i nekako al to necu sigurno,termostat je izvadjen ako bude potrebe dodacu jos jedan hladnjak od 50ke pod noge
--- Citat: SPecial - 24 Svibanj, 2012, 01:10:14 ---
Nece,isto smo napravili sa nekim no name hladnjakom na BB NRGu i pregrijavao se,kada smo izbusili drugu plastiku,bilo je bolje,samo sto smo shvatili da je problem i u vodenoj pumpi-nakon sto je zakuhao (ja nisam slagao,taj sam put samo gledao i pomogao u opaljenju).

--- Kraj citata ---
Jel na ovu plastiku mislis?

SPecial:
Da,na tu crnu unutarnju mislim.  A naprijed su ti veliki otvori i mislim da bi trebali biti dovoljni. I iako mnogi ne vole termostat,ja ga volim jer se vozim i zimi a i ljeti u vecernjim satima zna biti hladno,pa se temperatura jako spusti na nekoj duljoj nizbrdici u leru ili kada se kotrljas bez gasa,a kotac vrti radilicu. Vozio sam BB i sa i bez termostata,i taj mu termostat nicemu ne smeta. Moj je ssavjet da ga stavis.

vanjossi:
mislio sam i na tu i na prednju, od viška glava ne boli  :icon_biggrin:

slažem se za termostat, samo ga provjeriti da je ispravan, ja sam bio kupio novi koji je blokirao, još jedna stvar kod njega imaš verzije da otvaraju  prije,tj na manje stupnjeva od originalnog

SPecial:

--- Citat: vanjossi - 24 Svibanj, 2012, 01:27:41 ---mislio sam i na tu i na prednju, od viška glava ne boli  :icon_biggrin:

slažem se za termostat, samo ga provjeriti da je ispravan, ja sam bio kupio novi koji je blokirao, još jedna stvar kod njega imaš verzije da otvaraju  prije,tj na manje stupnjeva od originalnog

--- Kraj citata ---

Ma da? JBt nije jeftin da ga tako sjebu. Taman sam neki dan kupio novi u piaggiu,ako ne valja,podivljat cu.

gokiSP:

--- Citat: SPecial - 24 Svibanj, 2012, 01:40:30 ---Ma da? JBt nije jeftin da ga tako sjebu. Taman sam neki dan kupio novi u piaggiu,ako ne valja,podivljat cu.

--- Kraj citata ---

I koliko si ga platio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju