Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Miki-speedy:
Ovako bi otprilike trebalo izgledat
vanjossi:
jedino moraš bušiti rupe za odvod toplog zraka i da napraviš što bolje strujanje jer ipak se grije BB, pogotovo po ljeti
Miki-speedy:
--- Citat: vanjossi - 24 Svibanj, 2012, 00:51:10 ---jedino moraš bušiti rupe za odvod toplog zraka i da napraviš što bolje strujanje jer ipak se grije BB, pogotovo po ljeti
--- Kraj citata ---
Ova crna plastika je predvidjena za to,al ne znam kako cu rijesit na plastikama to,na sta li ce licit ako izbusim na protuoklopu :drunken_smilie:
Al nema mi druge,ocito
vanjossi:
nemoraju to biti neke rupetine , napravi si neku skicu kako misliš bušit, burgiju uzmeš za drvo ona ima špic pa ćeš lakše bušiti, to sam mislio na prednju masku, neznam dal ce ti biti dovoljno ovo od naprijed
SPecial:
--- Citat: vanjossi - 24 Svibanj, 2012, 01:06:54 ---nemoraju to biti neke rupetine , napravi si neku skicu kako misliš bušit, burgiju uzmeš za drvo ona ima špic pa ćeš lakše bušiti, to sam mislio na prednju masku, neznam dal ce ti biti dovoljno ovo od naprijed
--- Kraj citata ---
Nece,isto smo napravili sa nekim no name hladnjakom na BB NRGu i pregrijavao se,kada smo izbusili drugu plastiku,bilo je bolje,samo sto smo shvatili da je problem i u vodenoj pumpi-nakon sto je zakuhao (ja nisam slagao,taj sam put samo gledao i pomogao u opaljenju).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju