Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (77/116) > >>

Miki-speedy:
Ovako bi otprilike trebalo izgledat

vanjossi:
jedino moraš bušiti rupe za odvod toplog zraka i da napraviš što bolje strujanje jer ipak se grije BB, pogotovo po ljeti

Miki-speedy:

--- Citat: vanjossi - 24 Svibanj, 2012, 00:51:10 ---jedino moraš bušiti rupe za odvod toplog zraka i da napraviš što bolje strujanje jer ipak se grije BB, pogotovo po ljeti

--- Kraj citata ---
Ova crna plastika je predvidjena za to,al ne znam kako cu rijesit na plastikama to,na sta li ce licit ako izbusim na protuoklopu :drunken_smilie:
Al nema mi druge,ocito

vanjossi:
nemoraju to biti neke rupetine , napravi si neku skicu kako misliš bušit, burgiju uzmeš za drvo ona ima špic pa ćeš lakše bušiti, to sam mislio na prednju masku, neznam dal ce ti biti dovoljno ovo od naprijed

SPecial:

--- Citat: vanjossi - 24 Svibanj, 2012, 01:06:54 ---nemoraju to biti neke rupetine , napravi si neku skicu kako misliš bušit, burgiju uzmeš za drvo ona ima špic pa ćeš lakše bušiti, to sam mislio na prednju masku, neznam dal ce ti biti dovoljno ovo od naprijed

--- Kraj citata ---

Nece,isto smo napravili sa nekim no name hladnjakom na BB NRGu i pregrijavao se,kada smo izbusili drugu plastiku,bilo je bolje,samo sto smo shvatili da je problem i u vodenoj pumpi-nakon sto je zakuhao (ja nisam slagao,taj sam put samo gledao i pomogao u opaljenju).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju