Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (73/116) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: gokiSP - 21 Svibanj, 2012, 01:49:00 ---Ako se radi po ps-u onda se kutnim biaxom dižu kanali, a ne debljim brtvama ili nekim "alu spejserima". Razlika se osjeti, naravno. Ako je serijski dihtung 0,6, a ti staviš 1.0 onda se osjeti. Ovisi koliko i što želiš. Treba računati.

Usput, objektivno, Runner ima bolju ciklistiku od NRG-a, ali to je u većini slučajeva subjektivno i stvar navike.

--- Kraj citata ---
Nisam jos stigao dotle,polako bice i to na redu

--- Citat: ive_91 - 21 Svibanj, 2012, 23:15:44 ---vozio dosta runnera a jos vise nrg-a i runner nit jedan nije blizu nrg-a pa cak i novi runner i nrg mi je nrg bolji od runnera..

mozda stvar navike ili nesto trece ali runner stari mi je glup polozaj i glup volan i runner i nrg imaju isti ovjes ali runner je ko daska naspram nrg-a

--- Kraj citata ---
I ja mislim tako,ali svejedno nrg mi je oduvijek bio drazi

evo mali update,prijatelj mi poklonio prednji blatobran :headbang:

SPecial:

--- Citat: gokiSP - 21 Svibanj, 2012, 01:49:00 ---Ako se radi po ps-u onda se kutnim biaxom dižu kanali, a ne debljim brtvama ili nekim "alu spejserima". Razlika se osjeti, naravno. Ako je serijski dihtung 0,6, a ti staviš 1.0 onda se osjeti. Ovisi koliko i što želiš. Treba računati.

Usput, objektivno, Runner ima bolju ciklistiku od NRG-a, ali to je u većini slučajeva subjektivno i stvar navike.

--- Kraj citata ---

Ako ga nabavis,onda ce biti po PSu          :laughing7:

Miki-speedy:

--- Citat: SPecial - 22 Svibanj, 2012, 02:32:53 ---Ako ga nabavis,onda ce biti po PSu          :laughing7:

--- Kraj citata ---
Mislim da imam vec u firmi jedan Dremel-ov

Miki-speedy:
A u k**ra* al me nece..
Uzeo hladnjak od hexa i ne mogu nikako da ga uglavim,nemam ideju vise sta i kako da radim  :angry7:

Laki:
okreni ga okomito, tak sam ja hladnjak od sp-a uvalio u sr-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju