Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (72/116) > >>

walkay:
Dobro stoji ovako ne diraj vise nosac! Army style je super...  :icon_thumright:

gokiSP:
Nrg je od Runnera lakši cijelih 5 kg tako da nije baš "laga" sa svojih 97 kg. Dihtung ispod cilindra napravi sam od klingerita tako da bude deblji od serijskog koji je 0,6 i tako si digneš tajminge za koji stupanj, a imaš i dihtung. Ugodno s korisnim.  :)

Miki-speedy:

--- Citat: walkay - 21 Svibanj, 2012, 00:51:10 ---Dobro stoji ovako ne diraj vise nosac! Army style je super...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Moram vanjske ruke napravit,nema sanse da bi vozio tako,pitate se zasto? Zato sto Igor kaze tako  :laughing7:
A ne znam ova kamuflaza mi je extra,al radije bi uradio to samo sa bojom,tad bi tek bilo pravo sexy   :toothy11:

--- Citat: gokiSP - 21 Svibanj, 2012, 00:55:56 ---Nrg je od Runnera lakši cijelih 5 kg tako da nije baš "laga" sa svojih 97 kg. Dihtung ispod cilindra napravi sam od klingerita tako da bude deblji od serijskog koji je 0,6 i tako si digneš tajminge za koji stupanj, a imaš i dihtung. Ugodno s korisnim.  :)

--- Kraj citata ---
Al mi je dosta bolja ciklistika nekako na nrg-u :dontknow:
A to necu radit,prvo jer nemam klingerita,drugo jer mi je mrsko,trece kad budem dizao tajminge onda cu to po ps-u uradit sa alu spejserom,al hvala za ideju.
Btw,jel se bas osjeti razlika?

gokiSP:
Ako se radi po ps-u onda se kutnim biaxom dižu kanali, a ne debljim brtvama ili nekim "alu spejserima". Razlika se osjeti, naravno. Ako je serijski dihtung 0,6, a ti staviš 1.0 onda se osjeti. Ovisi koliko i što želiš. Treba računati.

Usput, objektivno, Runner ima bolju ciklistiku od NRG-a, ali to je u većini slučajeva subjektivno i stvar navike.

ive_91:
vozio dosta runnera a jos vise nrg-a i runner nit jedan nije blizu nrg-a pa cak i novi runner i nrg mi je nrg bolji od runnera..

mozda stvar navike ili nesto trece ali runner stari mi je glup polozaj i glup volan i runner i nrg imaju isti ovjes ali runner je ko daska naspram nrg-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju