Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
mhr-team:
--- Citat: Miki-speedy - 26 Travanj, 2012, 19:40:10 ---Ne svidja mi se to nikako,svakakvih budala ima da neko pomisli da ce ga lako upalit ako razjebe taj dio i da ga mogu gonit u k**ra* cijeli projekt
--- Kraj citata ---
ne znam brajo... ja sebi kontam tako napraviti, iako je u mene volan puno niže i rupa je skoro i neprimjetna
Miki-speedy:
--- Citat: MALES SR180r - 26 Travanj, 2012, 19:49:39 ---bože miki jel problem napravit 2-3 aluminiska nosača za jedan jbni komad plastike ili plexia,ak planiraš da će ti ga neko ukrast nemoj ga ni slagat nego prodaj to kaj imaš i kupi si ajfon 4!
--- Kraj citata ---
Ne mislim da ce ga bas neko ukrast al budala u ovom gradu je previse,kazem da pomisli da ako razjebe bravicu da ce ga moc odvest i pojebe pola skutera :dontknow:
--- Citat: mhr-team - 26 Travanj, 2012, 19:51:40 ---ne znam brajo... ja sebi kontam tako napraviti, iako je u mene volan puno niže i rupa je skoro i neprimjetna
--- Kraj citata ---
A vidicemo..
mada evo vec mi je sinula ideja :toothy11:
Napravim samo poklopac preko ovog ruba sto je ~1cm i kad stavim lulicu,stavim i njega i mirna bosna
Miki-speedy:
Konacno stigla jebena felga i ostali dijelovi
Da ne kazete da se nista ne radi :toothy12:
Fakin blatobran sam od sebe pobjegao u stranu :dontknow:
Sutra cu ga jos kasapit
mhr-team:
sviđa mi se miki... p.s. koja boja ide... meni je ova plava na felgama prejebena... nju i bijelu i tip top... :headbang:
Miki-speedy:
--- Citat: mhr-team - 11 Svibanj, 2012, 11:40:12 ---sviđa mi se miki... p.s. koja boja ide... meni je ova plava na felgama prejebena... nju i bijelu i tip top... :headbang:
--- Kraj citata ---
Ona ide 100%,sad sta ce se jos dodavat ne znam..
Na resetku prednju vjerovatno ide karbon srebrni-zlatni-bijeli tako nesto a ostatak ce bit plav
Stop cu uradit od one resetke nrg-ove(trokutaste) nece bit seljo majke mi!! :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju