Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (66/116) > >>

Miki-speedy:
Ajde to sve i nekako,lulu bi posle na strugu pokusao napravit,neg me muci ona rupčaga jebena,jos se vidi bravica a raja veoma vesela :toothy11:

vanjossi:
plexi izrežo po mjeri ofarbaj i mirna maras, a možeš ukrast i štefekovu ideju i tu stavit prekidače  :icon_thumright:

mhr-team:
ili to ili da uzmeš onaj aluminij za podnice što se prave... izrešeš i super...
ali malo će tu rupu popuniti, kojekakve sajle i kablovi  ;D

Miki-speedy:

--- Citat: vanjossi - 26 Travanj, 2012, 13:06:47 ---plexi izrežo po mjeri ofarbaj i mirna maras, a možeš ukrast i štefekovu ideju i tu stavit prekidače  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ne znam,kako i na sta da pricvstim  :dontknow:
--- Citat: mhr-team - 26 Travanj, 2012, 13:42:39 ---ili to ili da uzmeš onaj aluminij za podnice što se prave... izrešeš i super...
ali malo će tu rupu popuniti, kojekakve sajle i kablovi  ;D

--- Kraj citata ---
Ne svidja mi se to nikako,svakakvih budala ima da neko pomisli da ce ga lako upalit ako razjebe taj dio i da ga mogu gonit u k**ra* cijeli projekt

MALES SR180r:

--- Citat: Miki-speedy - 26 Travanj, 2012, 19:40:10 ---Ne znam,kako i na sta da pricvstim  :dontknow:Ne svidja mi se to nikako,svakakvih budala ima da neko pomisli da ce ga lako upalit ako razjebe taj dio i da ga mogu gonit u k**ra* cijeli projekt

--- Kraj citata ---

bože miki jel problem napravit 2-3 aluminiska nosača za jedan jbni komad plastike ili plexia,ak planiraš da će ti ga neko ukrast nemoj ga ni slagat nego prodaj to kaj imaš i kupi si ajfon 4!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju